DISFRUTA DE LES CAMPANADES A LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA AMB UNA PISTA DE BALL I ESPECTACLE PIROMUSICAL

AVL

Un equip format per 50 persones, que inclou el personal artístic, tècnic i de producció, a més dels dispositius de seguretat, està ultimant els preparatius i posant tot de la seua part perquè siga una nit especial on la gent es divertisca en una festa segura i amable. “La festa començarà a les 22:45 i acabarà a la 1:45. Per tant, la petició d’antelació que fem a la ciutadania i visitants és específicament per a les campanades, el moment més important de la nit, però la gent podrà continuar venint. Si la gent vol menjar-se el raïm a la plaça ha de vindre amb una antelació mínima d’uns 30 minuts”, ha recordat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, que ha convidat tots els ciutadans i ciutadanes a “gaudir d’una festa pensada per a ells, per a complementar l’oferta festiva, d’oci i cultural de la ciutat de València en la nit de Cap d’Any”.

La celebració a la plaça de l’Ajuntament tindrà una duració de tres hores, de 22:45 a 1:45 (un total de 3 hores). De 22:45 a 23:54 hores hi haurà l’actuació dels 4 DJ, a la qual seguirà un espectacle de llums previ a les campanades de 5 minuts de duració. Després del canvi d’any començarà l’espectacle piromusical posterior a les campanades, de 3 minuts de duració, i a partir d’eixe moment continuarà l’actuació dels DJ fins a la 1:45 hores.

Des de la Regidoria de Cultura Festiva, a més de reiterar la petició d’antelació i recordar que no es permetrà l’entrada de vidre ni metall, es demana a les persones assistents que seguisquen les indicacions de la policia local i el personal de seguretat i que col·laboren en la gestió de residus usant els contenidors situats a la zona.

Quant als tres accessos a la plaça, es recorda que seran per Sant Vicent / Maria Cristina, carrer de les Barques, i la tercera per Marqués de Sotelo a l’altura de Convent de Santa Clara. Quant a les eixides, se situaran als carrers de la Barcelonina, Cotanda, Correus i En Llop.

També s’informa que hi haurà urinaris químics: 6 cabines (1 per a discapacitats) a la cantonada del carrer del Marqués de Sotelo amb la plaça de l’Ajuntament; 5 cabines (1 per a discapacitats) al carrer de la Sang amb la plaça de l’Ajuntament (parades de flors); 5 cabines (1 per a discapacitats) a la plaça de l’Ajuntament al costat de l’escultura de Vinatea, i 1 més, per a discapacitats, enfront de la façana de l’Ajuntament.

Els servicis sanitaris estaran al carrer de la Sang, a la cantonada de la plaça de l’Ajuntament amb el carrer de les Barques i a la mateixa plaça, enfront de l’edifici de Telefònica.

Igualment cal assenyalar que l’EMT ha reforçat les seues línies nocturnes per a facilitar el desplaçament fins a la plaça de l’ajuntament, encara que estos recorreguts conclouran al carrer Xàtiva, davant de la façana de l’Institut Lluís Vives.

D’altra banda, el regidor Pere fuset, en nom de l’Ajuntament de València, ha convidat a la ciutadania al fet que Twitter amb l’hashtag #campanadesVLC

Així mateix, l’Ajuntament de València oferirà un senyal institucional per a tots els mitjans que desitgen connectar i retransmetre la festa de finalització d’any que se celebrarà en la plaça de l’Ajuntament. Este “pool”, encarregat a l’empresa La Ocho Mediterráneo, començarà a les 23.45 hores i el senyal es mantindrà fins a les 00.15 hores.

ESPECTACLE DE LLUMS

L’espectacle de llums previ a les campanades, amb una il·luminació espectacular i multitud d’efectes que complementaran cada nota de la trepidant peça musical, inclou 60 caps mòbils robotitzats d’última generació. Per la seua banda, les sessions musicals comptaran també amb una cuidada il·luminació que realçarà l’arquitectura de l’edifici de l’Ajuntament.

ESPECTACLE PIROMUSICAL

Pel que fa a l’espectacle piromusical posterior a les campanades serà a càrrec de la Pirotècnia Vulcano i en ell s’utilitzaran diferents productes pirotècnics com ara mono tirs de carcassa, meteors, volcans, foc estàtic i flames de color, tots articles d’ús teatral denominats T1 i T2. S’utilitzarà el terrat principal de l’Ajuntament i les dues torres situades al costat de la torre principal del rellotge, que oferirà una perfecta visió des de qualsevol racó de la plaça.

LEY DJ

Respecte als DJ que amenitzaran la festa, Ley DJ és considerada un dels principals talents eixits de l’escena valenciana. Ley DJ no solament domina com poques la matèria primera que maneja: també sap olorar el factor ambient per a adaptar-se a l’esperit que presideix cada recinte, cada nit, cada ocasió. Resident de La3 Club, Rock Nights Eivissa i Ochoymedio Madrid i habitual d’altres cabines com Razzmatazz o Privilege, també ha passat pels principals festivals espanyols com ara FIB, Arenal, LowSonorama, SOS, WAM, San, Eivissa Rocks… i ha sigut l’encarregada de remescles oficials per a artistes com ExsonvaldesLa Habitación Roja, Amatria, Pol o Los Punsetes.

PLAN B

Plan B és considerat un dels màxims exponents de la cultura freestyle pel seu estil heterogeni, que li permet barrejar amb encert els discotequers ABBA com dutch house, posar Guns N’ Roses en clau dubstep o fusionar The Chemical Brothers amb AC/DC. Les seues sessions són una combinació equilibrada de les novetats de qualsevol gènere amb referències als clàssics, ja siga de la música electrònica com del rock, el pop o el hip-hop. Després de 10 anys de carrera i més de 700 actuacions a l’esquena, Plan B no solament despunta pels seus amplis coneixements musicals, sinó per la destresa i la tècnica davant dels plats.

RAFA STAR

Rafa Star està present en el panorama musical valencià des de fa uns anys. Forma part de l’elenc de DJ residents de Deseo 54. Entusiasta i apassionat de la música, és a més conegut per una mescla d’estils tan versàtil que fa que aquesta siga la seua principal característica. Mescla diverses classes de música com el pop castellà i internacional de totes les èpoques, house comercial o electro latino, creant d’esta manera sessions sorprenents per a no parar de ballar.

ENRIC MONTANER

Enric Montaner comença la seua trajectòria com a DJ a principi dels 90 i prompte passa a formar part de l’equip de Radio DeeJay de la 93.1 FM, emissora que va liderar el moviment de la música electrònica en la València de final del segle XX. Des de llavors i durant més de 10 anys, la seua veu va ser una de les que resultarien familiars en la radiofórmula més popular de la Comunitat Valenciana. També és autor de sintonies de programes radiofònics com Grada nou o La mesa esportiva. En els últims temps ha presentat les seues sessions en sales com Jerusalem o High Cube, també en festivals compartint plats amb reconeguts artistes com Chimo BayoKike Jaen o Ley DJ, i esdeveniments de primer orde com el Mundial de Motociclisme de Xest en diferents edicions.

- Advertisement -
CatalanSpanish