Dispositiu especial de seguretat per al partit de Copa del Rei del CD Alcoyano i el Real Madrid

Les mesures a més de centrar-se en la seguretat habitual, també estableix accions per a evitar la propagació de la Covid-19.

Demà dimecres, tindrà lloc a les 21 hores el partit de Copa del Rei que enfrontarà al CD Alcoyano i al Real Madrid corresponent a l’eliminatòria de setzens de final d’esta competició. Serà un encontre a porta tancada per al qual s’han extremat les mesures de seguretat, amb un protocol que en esta ocasió varien respecte a altres anys perquè a més s’han tingut en compte les mesures Covid-19. Hi haurà una vigilància especial i s’imposaran les sancions corresponents.

A diferència d’altres anys l’autobús que portarà als jugadors del Real Madrid fins al Camp Municipal El Collao no estarà a les portes de l’hotel, sinó que estarà custodiat i arribarà en el mateix moment per a realitzar el trasllat. Hi haurà un dispositiu especial per a evitar les aglomeracions i el trasllat serà escortat per la Policia, tant Nacional com Local. L’aparcament del Camp Municipal El Collao estarà tancat, per la qual cosa cap persona podrà acostar-se a veure de prop als jugadors, ni a la pujada ni a la baixada de l’autobús.

Els cossos de seguretat també evitaran la concurrència de persones als voltants de l’estadi, tant al parc de Batoi, com en la coneguda com ‘La Muntanyeta’ i en els terrenys de la futura pista de BMX.

El dispositiu vigilarà que es garantisca la seguretat i s’evite qualsevol classe d’aglomeració, per la qual cosa realitzarà les accions i sancions corresponents.

Així mateix es recorda que el partit serà televisat en obert i que continua vigent la limitació horària de mobilitat, el conegut com a toc de queda, per la qual cosa cap persona podrà estar al carrer més enllà de les 22 hores, exposant-se a sanció en cas d’incomplir estes mesures decretades per a evitar la propagació de la Covid-19.

“Demanem a la ciutadania que es quede a casa, és cert que és un partit històric, però el primer és la salut i hem de quedar-nos a casa perquè és la manera d’evitar la transmissió de la Covid-19”, explica el regidor de Seguretat, Raül Llopis. “És necessària molta responsabilitat individual i col·lectiva, si incomplim estes mesures, no sols ens exposem nosaltres, també ho fem amb les persones que ens envolten i amb els cossos de seguretat que estan duent a terme un treball impagable per tota la ciutadania i que en cas d’incompliments interposaran les corresponents sancions”.

CatalàEspañol