10.8 C
Valencia

El dispositiu del Servei d’Emergències Sanitàries s’incrementa per a Falles

- Publicitat -AVL
- Publicitat -
  • Les nits dels dies 16, 17 i 18 es reforçarà amb una unitat SAMU, una unitat de SVB i un locutor en el CICU.
  • Totes les unitats de Suport Vital Bàsic i del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent disposen d’informació detallada sobre els carrers afectats.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, a través del Servei d’Emergències Sanitàries (SES), ha disposat el dispositiu sanitari que donarà cobertura a la ciutat de València i l’àrea metropolitana durant Les Falles i que aquest any s’incrementa en dues ambulàncies i un locutor en horari nocturn.

En concret, hi haurà disponibles 8 unitats del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i 11 unitats de Suport Vital Bàsic (SVB). A més, aquest dispositiu serà reforçat amb una ambulància de SVB dotada amb infermeria i una unitat del SAMU, per a les nits dels dies 16, 17 i 18 de març. També durant aquests dies i en horari nocturn, al Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) hi haurà un locutor de reforç, per la qual cosa en aquesta franja horària hi haurà tres locutors i un metge coordinador.

Totes les unitats, així com el CICU, disposen ja de la informació precisa sobre el tall dels carrers afectats per la ubicació dels monuments fallers i carpes, així com les vies d’evacuació, amb la finalitat de donar cobertura al conjunt de la població amb la major efectivitat.

En una recent reunió entre el director del SES, Pere Herrera, i el regidor de Mobilitat Sostenible de València, Giuseppe Grezzi, el representant del consistori municipal va facilitar la documentació corresponent perquè els serveis sanitaris de la Generalitat disposen de la informació necessària per a realitzar la seua labor durant Les Falles.

- Publicitat -

Aquesta trobada ve a consolidar l’especial col·laboració mantinguda en els últims anys entre els dos departaments de sengles administracions.

Davant una emergència

- Publicitat -

Es recomana que davant qualsevol situació d’urgència mèdica es cride immediatament al telèfon d’emergències 112, mantenir la calma i respondre de manera ràpida i concisa al breu qüestionari realitzat pels teleoperadors.

És important proporcionar adreces precises del lloc on està succeint la urgència, indicar sexe i edat aproximada del pacient, així com qualsevol informació que es conega del mateix (malalties o antecedents) que facilite l’atenció mèdica.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Xixona Ayora

Segueix-nos

13,321FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Sanitat registra 291 nous casos de coronavirus i 20 morts en la Comunitat Valenciana

Per províncies: 9 a Castelló; 147 a Alacant, 133 a la província de València i 2 casos sense assignar

Moncofa renova els parcs infantils de les urbanitzacions de Camí Cabres i Estanyol

José Mª Andrés: “Estem treballant perquè els xiquets es puguen divertir en un entorn més modern i segur”.

Sagunt celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Sagunt se suma hui a la celebració d'este dia estrenant el vídeo ‘Sagunt, Ciutat Educadora. 20 anys amb l'Educació’, elaborat pel departament d'Educació, el Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo i el CPEPA Miguel Hernández

Ángel Martín actuarà el diumenge a Borriana amb ‘#103 noches’

El preu de l'espectacle és de 10 euros en platea i 8 euros en amfiteatre.

À Punt aposta per la seguretat viària

Llum verda és un microespai divulgatiu que donarà consells diaris a conductors i vianants.
- Advertisement -

: Valencià