12 C
Valencia

La Generalitat entrega 35 nous distintius de Qualitat Turística a València

Durant l'acte, Francesc Colomer ha ressaltat que "la qualitat és una obra coral i de governança col·laborativa", al mateix temps que ha posat l'accent en "l'èxit serà convalidar-nos en la qualitat certificada". 

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, juntament amb la primera tinent d’alcalde de l’ajuntament de València, Sandra Gómez, i el president de la Cambra de Comerç, José Vicente Morata, han entregat les distincions del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) a 35 noves empreses d’hostaleria i serveis públics del municipi.

Aquestes distincions, que acrediten el compliment de determinats requisits de qualitat i reconeix l’esforç realitzat per millorar la satisfacció del turista en destinació, són impulsades per Turespaña amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana.

Durant l’acte, Francesc Colomer ha ressaltat que “la qualitat és una obra coral i de governança col·laborativa”, al mateix temps que ha posat l’accent en “l’èxit serà convalidar-nos en la qualitat certificada”.

Francesc Colomer ha explicat que “hi ha 35 noves empreses distingides amb el certificat de Qualitat Turística, a més de que han renovat aquest distintiu 58 empreses de la ciutat”.

- Publicitat -

Per a Colomer, “hem de creure’ns que som destinació turística i creure que això és una indústria, que necessita planificació i estratègia i el salconduit per a competir deu ser la qualitat”.

La primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez ha destacat que “la qualitat és la palanca per a la sostenibilitat turística” i ha afegit que entre els distingits ” hi ha hotels, empreses, i fins i tot una unió de taxistes amb 9 dones entre els guardonats i és que a València disposem de professionals que són ambaixadors i residents que actuen com a amfitrions”.

- Publicitat -

Per part seua, el president de la Cambra de Comerç, José Vicente Morata, ha recalcat que “per a la Cambra la col·laboració entre empreses i organismes és molt important”i ha afegit que “l’objectiu que perseguim és que tots els que vénen a València tornen, i entre tots sumem per a posar la ciutat en el mapa”.

S’han entregat un total de 93 diplomes, 35 als serveis turístics que s’han distingit per primera vegada en 2018 i 58 que han renovat.

Entre els organismes públics o mixtos es troben serveis municipals de residus sòlids i platges (regidora Àrea de Medi Ambient i Canvi Climàtic), Fundació Turisme València (inclou gerència, 6 Tourist Info i Oficina de congressos), Escola Municipal de Vela, La Marina València, Ciutat de les Arts i les Ciències o el Palau de Congressos de València.

Sicted en la Comunitat Valenciana 

La Comunitat Valenciana és la segona després d’Andalusia, en nombre de destinacions participants, amb 28 destinacions adherides i 947 serveis distingits.

Respecte a la participació subsectorial i tenint en compte que poden participar 35 subsectors turístics, la Comunitat Valenciana destaca en nombre d’hotels i apartaments turístics, restaurants i comerços, tendència similar a la participació nacional.

Per subsectors, la Comunitat destaca en primera posició en nombre de distintius en 11 dels 35 oficis reconeguts: artesans, bars i cafererías, càmpings, comerços, espais escènics permanents, espais naturals protegits, parcs d’oci, platges, ports esportius, seguretat ciutadana i tallers turístics.

Turisme CV fomenta i dinamitza aquest projecte a través de diferents iniciatives i actuacions, com la difusió del projecte en les destinacions de la Comunitat; la representació dels interessos de la Comunitat Valenciana a nivell nacional, participant en el Grup de treball dels Tècnics de qualitat de CCAA (GTCT) i amb vocalia en el Comité Interdestinos, òrgan col·legiat que aprova els canvis metodològics.

Així mateix, coordina la implantació en les destinacions Sicted, mitjançant el conveni de col·laboració amb el Consell de Cambres perquè es facilita la formació, assistència tècnica i avaluacions a les empreses i entitats participants i el seguiment de les actuacions que realitzen les Cambres de comerç de la Comunitat.

A més de participar en les Taules de Qualitat de totes les destinacions participants, garantint l’objectivitat en la revisió d’expedients i exercir el paper de coordinació amb les destinacions a través del Fòrum Interdestinos CV.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,332FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Alcora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Vall d’Alba activa una nova edició de Compra a Casa per a impulsar el comerç local per Nadal

Compra a Casa 2020 arranca el divendres 4 de desembre i es prorrogarà fins al 4 de gener de 2021.

La plaça de Santa Maria es convertirà en Mercat Nadalenc durant el pont a Peníscola

Els visitants al mercat trobaran productes d'artesania, joguets, decoració, alimentació, moda o accessoris.

Castelló entrega els premis dels concursos de Llibrets de Gaiates i Colles de la Magdalena

El regidor de Festes participa en l'acte que acull el Palau de la Festa amb les mesures sanitàries davant la covid-19.

Godella fomenta el comerç local i de proximitat durant les festes nadalenques

La campanya està consolidada en els grans valors del comerç local, exemplificats en cadascun dels més de 100 establiments establits a Godella.

Educació crea una guia que orienta els equips docents en l’elaboració de continguts digitals accessibles

Marzà: 'L'accés de l'alumnat amb necessitats especials a les TIC és un dret universal que l'escola ha de garantir'.
- Advertisement -

: Valencià