domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El diumenge se celebra la benedicció i processó de palmes de la Setmana Santa a Torrent

El cap de setmana ve carregat d’activitats per a tots els gustos. El diumenge al matí se celebra la benedicció de palmes del tradicional Diumenge de Rams. Posteriorment, es farà una eucaristia i una processó pels carrers de la ciutat. Els confrares acompanyaran la reina de l’Encontre, Gema Torrent, en este acte tan destacable dins de la Setmana Santa torrentina, i que marca l’inici d’una setmana plena de processons. A les 9.30 h en la parròquia de Sant Josep.

L’activitat solidària és a càrrec de l’Associació Espanyola Contra el Càncer Torrent (AECCT). Al llarg del matí de dissabte es recaptaran diners per a lluitar contra esta malaltia. Hi participaran diverses associacions i col·lectius de la ciutat, els quals, emplaçats en taules distribuïdes pels carrers de ciutat, motivaran la gent perquè col·labore en la causa.

El Centre Comercial Las Américas acull este cap de setmana una fira comercial, on els assistents podran gaudir d’un gran nombre d’activitats, així com fer tot tipus de compres. El dissabte d’11.00 h a 21.00 h i diumenge d’11.00 h a 14.00 h.

De la música i l’espectacle s’encarrega l’Auditori, que, com cada setmana, aporta una programació cultural i d’entreteniment. El dissabte a les 20.00 h, els coneguts actors Gabino Diego i Teté Delgado, acompanyats per un gran elenc, visitaran l’Auditori amb El intercambio. I diumenge a les 18.00 h, els espectadors podran gaudir d’una representació molt dolça amb el musical Charlie i la fábrica de Chocolate.

I com cada cap de setmana, els més menuts podran divertir-se amb activitats preparades especialment per a ells. D’una banda, a partir de les 11.00 h de dissabte, el Centre Ambiental del Vedat celebra la Fira Vegetariana amb activitats gratuïtes per a tota la família. Música, tallers, jocs, sorteig de regals i el típic mercat d’Agricultura Local i Ecològica de tots els dissabtes.

El diumenge al matí, els més xicotets gaudiran del taller Hortacontes. Com bé indica la paraula, els hortacontes són contes que versen sobre l’horta. Des de les 11.00 fins a les 14.00 h. A més, també diumenge a partir de les 11.00 h, els xiquets podran assistir al taller Evolució humana, on es tractarà l’evolució dels homínids. A través de la història d’Ötzi, descobriran diferents fòssils d’homínids i les fascinants històries de com van evolucionar. Per a acabar, elaboraran un còmic on crearan una història prehistòrica de tot el que han descobert.

A més, dissabte se celebra el Dia del Poble Gitano. A les 17.00 h s’ha organitzat un partit de futbol entre la Policia i el poble gitano. A continuació, les activitats seguiran en el col·legi Sant Joan Baptista.

Els amants de l’esport podran gaudir del lliurament de trofeus dels Jocs Esportius de Galotxa. El dissabte a les 11.30 h en el trinquet.

Últimas noticias

Contenido relacionado