2:09 pm - Friday, 7 August 2020

Divalterra i el Patronat de Turisme es convertiran en una Entitat Pública Empresarial Local

- Publicidad -Reciplasa

La nova figura jurídica garanteix els drets dels treballadors i aferma el seu futur amb uns nous estatuts que recolliran els serveis que fins al moment es feien per encàrrec de la Diputació.

SaguntaEscena
Borriana
GVAEconomia
- Publicidad -

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

El president del Consell d’Administració de DivalterraRamiro Rivera, ha comunicat este dimarts al Comité d’Empresa de la societat l’inici del procés per a transformar l’empresa pública en una Entitat Pública Empresarial Local (EPEL).

D’esta manera, s’acompleix a la iniciativa de la Junta General de la societat el setembre de 2018, a proposta del president de la Diputació de València, Toni Gaspar.

La nova fórmula jurídica suposa una millor vinculació a la institució provincial, que permetrà afermar les sinergies entre totes dues parts i reforçarà els controls interns.

La transformació suposa la total garantia dels drets dels treballadors i treballadores amb Divalterra, que va ser el compromís adquirit pel president Gaspar com a punt de partida per a este procés, garantint al seu torn la continuïtat en la prestació del servei que es va exercint en els municipis valencians.

L’objecte social de l’EPEL recollirà les activitats que fins ara Divalterra executava per encàrrec de la Diputació de València, com la gestió de les brigades forestals, o l’enquesta d’infraestructures locals, a més de competències en turisme.

Model participatiu

La Diputació donarà continuïtat al model de participació dels treballadors en la presa de decisions, mantenint la representació social en el Consell d’Administració.

De manera paral·lela, en els pròxims mesos començarà el procés per a l’elaboració de la Relació de Llocs de treball (RPT) de Divalterra, i la negociació del nou conveni col·lectiu.

En este sentit, Ramiro Rivera ha reafirmat el compromís de la Diputació per a la millora de les condicions laborals i salarials de l’empresa, especialment al col·lectiu de Brigades Forestals, com a part del camí cap a una major professionalització de la plantilla.

La proposta del canvi de la forma de gestió dels serveis es traslladarà al Ple de la Diputació de València per a, una vegada aprovat, començar de manera immediata els tràmits necessaris perquè la modificació siga efectiva.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

El Consell contracta allotjaments per a turistes que hagen de realitzar aïllament domiciliari per la Covid-19

El Ple autoritza a Turisme CV a contractar dos hotels refugi a València i Benidorm per a ús exclusiu dels turistes allotjats en la Comunitat

Investigat un home que utilitzava ceps per a la captura d’animals en Oropesa

Els guàrdies civils van saber que un gos havia quedat atrapat en un dels ceps. Va requerir assistència veterinària.

El Palmerar d’Elx s’inclourà en la Llei de protecció i promoció

D'acord amb la UNESCO, pretenen que actue de facilitador del desenvolupament sostenible i afavorisca el vincle entre la població i el seu entorn.

València suspén els actes del 9 d’Octubre i prepara opcions alternatives

Joan Ribó ha concretat que "els actes amb un gran nombre de persones com assistents no es podran realitzar com anaven fent-se tradicionalment per motius sanitaris".

Detinguda per robar els estalvis de una dona de 86 anys en el districte Exposició

La dona, de 26 anys i d'origen hondureny presumptament va sostraure 105.800 euros del domicili en el qual treballa ajudant en les tasques domèstiques.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià