7:26 pm - Monday, 6 July 2020

El DOGV publica el llistat provisional de persones admeses i excloses per a ocupació temporal en IVASS

- Publicidad -Reciplasa

Són llocs temporals en les categories de fisioterapeuta, treballador o treballadora social i mestre o mestra de taller

Coronavirus
Ars Volants
València
Borriana
- Publicidad -Benicassim

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publica aquest dimecres el llistat provisional de persones admeses i excloses en el procés de selecció corresponent a l’oferta pública d’ocupació temporal de l’Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària (IVASS) en les categories de fisioterapeuta, treballador o treballadora social i mestre o mestra de taller.

Aquesta resolució correspon a la convocatòria pública de llocs de treball temporal per a les citades categories laborals de l’IVASS, publicada el passat 26 de juny en el DOGV.
Els interessats poden consultar la informació de les llistes provisionals en http://www.dogv.gva.es/datos/2018/10/31/pdf/2018_10044.pdf

Els aspirants que han resultat exclosos poden presentar les seues al·legacions en el termini de 10 dies hàbils, a partir de l’endemà al de la publicació, en el registre d’entrada dels Serveis centrals de l’IVASS, en la C/ Amadeu de Savoia, 2 de València, en els Serveis territorials de Castelló, en la C/ Tenerías, 43 de Castelló de la Plana, i en els Serveis territorials d’Alacant, C/ Emilio Hernández Selva, 117 d’Elx, així com per qualsevol altre mig previst en l’article 16 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

En qualsevol cas, i  del lloc de presentació, perquè les al·legacions i les sol·licituds d’esmena siguen tingudes en compte s’haurà d’enviar còpia de les mateixes a l’adreça de correu electrònic convocatòries_ivass@gva.es, tal com s’estableix en la convocatòria.
Una vegada la comissió avaluadora examine les al·legacions i proves aportades es publicarà, amb caràcter definitiu, la relació de persones admeses, indicant la puntuació obtinguda, i la relació de persones excloses si n’hi haguera indicat el motiu de l’exclusió.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Un menor de 15 anys, atés en colpejar-se al saltar a l’aigua en una cala de la Renegà

Després de l'assistència, el ferit ha estat traslladat a l'hospital General Universitari de Castelló en l'ambulància de suport vital bàsic.

L’Ajuntament de Vila-real paga prop de 140.000 euros en hores extres i ajudes al personal municipal

Concretament, s'han abonat als empleats municipals un total de 125.172 euros en concepte d'hores extraordinàries i 13.973 euros d'ajudes socials, de manera que queden liquidades les quantitats pendents del passat any.

Es descarta la ‘immunitat de grup’ a Espanya perquè només el 5,2% de la població té anticossos COVID

L'Estudi Nacional de Seroprevalencia ENA-COVID indica que la prevalença més elevada d'anticossos es troba en personal sanitari (10%) i en treballadors de residències i centres sociosanitaris (7,7%)

Compromís proposa crear ‘cases de part’ en els hospitals públics

Mònica Àlvaro: “No es pot obviar com la crisi de la COVID-19 ha posat de manifest la necessitat d’impulsar este tipus de mesura que millora la seguretat, l'atenció a l'embaràs, el part i el puerperi immediat”

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià