6.3 C
Valencia

Dolçainadal torna a omplir el Palau de la Festa en el seu 5é aniversari

El concert solidari tenia este any a la Fundació Afanias com a destinataria de la recaptació.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El Palau de la Festa va canviar la seua dispossició tradicional per tal d’acollir la 5ena edició del concert de dolçaina i tabal més solidari de Castelló. la Colla de Dolçainers i Tabaleters, la Colla el Soroll, la Colla Xaloc, l’ Agrupació Musical Xarançaina i Sarao van posar les notes a este esdeveniment.

Este any els organitzadors han fet una vista enrere per a celebrar este aniversari i recordar la trajectòria d’un concert que va començar en “un café d’amics”. Va ser el moment de recordar a anteriors beneficiats com l’Associació Síndrome de Down, l’Associació d’Afectats per l’Esclerosi Múltiple, l’Associació de Persones amb Autisme de Castelló (Apnac) i a l’Associació de Malalties Estranyes de la Comunitat Valenciana (Asemi).

En esta ocasió la donació (5 euros per entrada) anava a la Fundació Afanias de Castelló: amb els diners recollits se podrà millorar el servei d’atenció psiquiàtrica de les persones que estan ateses als centres. El seu president Héctor Redó va anunciar que el projecte socio-sanitari consistirà en que persones ateses puguen rebre seguiment psiquiàtric mensual, generant el seu benestar psíquic, cognitiu i emocional, augmentant així la seua qualitat de vida. Per últim Redó va donar les gràcies en nom de tots els assistents “no només per l’aportació, sinó per la visibilitat que s’ha donat i que el món de la discapacitat necessita en estos moments”.

- Publicitat -

45 treballadors d’Afanias atenen a més de 300 persones d’entre 0 a 80 anys “una gran familia” assegura Redó. Malgrat les dificultats económiques de l’ens, actes com el Dolçainadal ajuden a dur endavant este projecte.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,562FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià