Detenen a un home per vendre cocaïna des del seu domicili de València en el qual van localitzar un arsenal d’armes

Li van intervenir un revòlver detonador, un arma de avancàrrega, una pistola, 19 navalles d'obertura manual de diferents grandàries, un estilet, un puny americà i quatre matxets.

arsenal

Agents de la Policia Nacional han detingut en el seu domicili de València a un home de 46 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, després d’intervenir-li en el seu domicili uns 22 grams de, pel que sembla, cocaïna, i diversos útils per a la confecció i pesaje de les dosis.

Els agents van realitzar un registre en el domicili on a més li van intervenir una bàscula de precisió, 130 euros i diverses armes prohibides com un revòlver detonador, un arma de avancàrrega, una pistola, 19 navalles d’obertura manual de diferents grandàries, un estilet, un puny americà, quatre matxets, entre uns altres.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies de la possible existència d’un punt de venda de substància estupefaent en un domicili del districte de Proveïments.

Durant les recerques, els agents van establir diversos dispositius de vigilància en els quals van observar una gran afluència de persones al domicili, que després de romandre escassos minuts en el mateix, i suposadament adquirir una dosi de substància estupefaent, es marxaven. En altres ocasions, el sospitós pel que sembla realitzava les vendes des d’un bar pròxim al seu domicili.

Com a conseqüència de les recerques, els policies van realitzar un registre en el domicili, on van detenir al sospitós com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, així com van intervenir 22 grams de, pel que sembla, cocaïna i diversos útils per a la confecció i pesaje de les dosis. A més van intervenir 23 armes blanques de diferents grandàries, tres armes de foc simulades i diversa cartutxería de salva.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat