03:02 - miércoles, 28 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Una dona de 65 anys mor a colps per una altra sexagenària a Alfafar

Una dona de 65 anys va morir anit poc després d’arribar a l’Hospital La Fe de València com a conseqüència dels colps rebuts per una altra sexagenària que estava en el seu pis. La presumpta autora va cridar a la Guàrdia Civil avisant que estava muira sense concretar més dades sobre les circumstàncies de la mort.

Els fets van ocórrer en el carrer Sant Pasqual d’Alfafar, Pel que sembla ambdues dones van mantenir una acalorada discussió i per causes desconegudes una va colpejar a l’altra en el cap amb un objecte contundent sense que la discussió tinguera un motiu de pes.

Quan els agents de la Policia Local d’Alfafar i de la Guàrdia Civil van arribar al lloc van comprovar que la dona encara estava viva, però inconscient i amb un fort colp en el cap. Ràpidament els serveis sanitaris desplaçats, una ambulància del SAMU i un Suport Vital Bàsic, van atendre a la sexagenària i després de prop d’una hora reanimant-la van aconseguir estabilitzar-la.

La dona que es trobava amb ella quan es va produir l’agressió, va admetre que havien discutit, però donat el seu estat d’ansietat, la Guàrdia Civil la va custodiar fins a l’hospital per a ser també atesa. Al tancament d’aquesta edició romania allí en qualitat de detinguda per un presumpte delicte d’homicidi

Últimas noticias

Contenido relacionado