Investigada una dona per estafar més de 60.000 euros a Picassent

La presumpta autora havia sigut detinguda per altres fets com a pertinença a una Organització Criminal dedicada al tràfic d'éssers humans amb explotació sexual i a la prostitució.

PublicitatAVL

La Guàrdia Civil en el marc de l’operació “LAITO” ha aconseguit esclarir l’estafa de més de 60.000 euros mitjançant “l’Estafa amorosa” a Picassent.
Amb motiu d’una denúncia presentada per la victima d’estos fets la Guàrdia Civil de Picassent inicie un operatiu encaminat a esclarir el succeït.

Segons el denunciant, l’abril de 2019 va començar una relació sentimental amb una dona, i al cap de poc va començar a demanar-li diners constantment argumentant que tenia una filla xicoteta molt malalta a Romania, que necessitava molts diners per a medicació i operacions i que el seu marit havia mort en un accident de trànsit.

PublicitatRovira  

El denunciant va demanar diversos préstecs bancaris, diversos microcrèdits i va demanar diners a familiars i amistats, fins a quedar completament arruïnat, entregant a la presumpta autora més de 60.000 euros en efectiu, arribant fins i tot a vendre el seu vehicle a un preu molt per davall del valor de mercat a uns amics d’esta xica.

Durant el mes d’agost, la presumpta autora li va dir en diverses ocasions que li anava a retornar els diners i va insistir que tornara amb ella, arribant fins i tot a amenaçar-li per telèfon dient-li “CONEC A GENT QUE ET POT FER MAL A TU I A LA TEUA FAMÍLIA”.

Durant la investigació els agents van poder comprovar que la presumpta autora havia sigut detinguda per altres fets com a pertinença a una Organització Criminal dedicada al tràfic d’éssers humans amb explotació sexual i a la prostitució, i havia ingressat a la presó de manera preventiva.
Per això els agents de la Guàrdia Civil es van haver de personar en el Centre Penitenciari de Picassent, per a poder investigar-la com a presumpta autora de suposats delictes d’estafa i amenaces.

Les diligències instruïdes han sigut entregades en el Jutjat núm. 1 de Primera Instància de Picassent.