Dos bombers, ferits per colps de calor en l’extinció d’un incendi en l’Hospital General d’Alacant

Tots dos formaven part de l'operatiu de 17 efectius que han actuat en l'extinció de l'incendi en la zona polivalent de l'Hospital General, sense que fora necessari desallotjar la zona.

Dos bombers del Servici de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament de l’Ajuntament d’Alacant (SPEIS) han resultat ferits aquesta matinada per colps de calor i estrés tèrmic durant l’extinció d’un incendi que ha afectat la segona planta de l’Hospital General d’Alacant, segons ha informat la Regidoria de Seguretat aquest dilluns.

Tots dos formaven part de l’operatiu de 17 efectius que han actuat en l’extinció de l’incendi en la zona polivalent de l’Hospital General, sense que fora necessari desallotjar la zona.

Rovira  

El SPEIS ha rebut l’avís al voltant de les 5.20 hores. En una primera intervenció es van tallar els accessos i els ascensors per a controlar les flames, fins a localitzar el focus en una zona de la segona planta. Un altre grup de bombers va muntar diverses línies d’aigua per a atacar l’incendi per l’interior.

L’incendi, que podria ser elèctric, ha sigut controlat en mitja hora “de manera ràpida i efectiva”. Els bombers han hagut de trencar les finestres per a ventilar el lloc.

PublicitatJuega Limpio Orihuela