Dos detinguts pel robatori d’una cafeteria de l’aeroport d’Alacant

El robatori es va produir la matinada del passat dijous quan un home va accedir a la cafeteria de l'aeroport d'Alacant-Elx i va sostraure 800 euros.

Agents de la Policia Nacional han detingut dos persones per la seua presumpta implicació en el robatori d’una cafeteria de l’aeroport Alacant-Elx que sumaven entre els dos prop de 40 antecedents policials per fets similars, segons ha informat la comissaria provincial en un comunicat.

El robatori es va produir la matinada del passat dijous quan un home va accedir a la cafeteria de l’aeroport d’Alacant-Elx forçant la porta d’accés i va sostraure 800 euros de la caixa registradora.

Rovira  

Els agents, després de visionar les imatges arreplegades de les càmeres de seguretat, van determinar que mentre un dels ara detinguts forçava la porta que dona accés a l’establiment i sostreia els diners de la caixa registradora, l’altre li esperava en l’exterior a bord d’un vehicle en el qual van fugir després d’aconseguir el seu botí.

Els agents van dur a terme diverses perquisicions que van permetre identificar tots dos subjectes, comprovant que es tractava de dos homes amb múltiples antecedents policials per fets de similars característiques.

En menys de 48 hores, els agents van interceptar el mateix vehicle amb el qual dies abans van fugir del lloc després del robatori, en un dels aparcaments de l’aeroport. Aquesta vegada en el vehicle anaven a bord tres ocupants. Després d’identificar-los i comprovar que dos d’ells eren els mateixos que presumptament van robar en l’establiment, van procedir in situ a la seua detenció.

PublicitatJuega Limpio Orihuela