Dos detinguts per estafar a una anciana a Benicarló

La víctima és un anciana de 83 anys d'edat.

La Guàrdia Civil ha detingut a un matrimoni per un suposat delicte d’estafa. Les actuacions es remunten quan el mes de setembre passat la Guàrdia Civil de Benicarló inicie una investigació arran de que la perjudicada de 83 anys d’edat presentara denúncia en la qual manifestava que per part d’autors desconeguts li havien realitzat nombrosos càrrecs en dos de les seues targetes de crèdit ascendint a 4.100 euros.

Els Guàrdies Civils van dur a terme una sèrie de perquisicions per a verificar els fets denunciats i esclarir-los comprovant que els autors havien realitzat nombroses compres per internet i encàrrecs de menjar a domicili, aportant la numeració de la targeta de crèdit de la víctima.

Rovira  

Els investigadors van descobrir que eren uns veïns qui estaven realitzant aquests càrrecs, havent obtingut les dades de la targeta bancària i abusant de la confiança que tenia la denunciant, arribant fins i tot a tindre les claus del seu domicili.

Per tot això es va procedir a la detenció d’un home i una dona de 32 i 29 anys d’edat, com a suposats autors d’un delicte d’estafa. Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Jutjats de Vinaròs. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Benicarló.

PublicitatJuega Limpio Orihuela