Dos joves detinguts per abusar sexualment d’una jove i robar-li les seues pertinences

En el moment de la detenció d'un d'ells portava el telèfon mòbil de la víctima.

Publicitat

Agents de la Policia Nacional han detingut a dos homes, de 20 i 25 anys, d’origen pakistanés, com a presumptes autors d’un delicte d’abús sexual amb penetració, furt i delicte lleu d’estafa.

Les investigacions es van iniciar el 16 de setembre quan els agents van tindre coneixement que una jove es trobava en un hospital de València per una presumpta agressió sexual. Els policies es van presentar en el centre sanitari i van esbrinar que la jove havia sigut localitzada per una persona que la va veure tirada en el sòl al voltant de les set menys vint de la matinada pel que va avisar al 112, per a posteriorment ser traslladada per una ambulància a l’hospital.

PublicitatRovira  

Pel que sembla la jove havia eixit amb una amiga i després de quedar tot sol, va prendre un xopet amb un grup de joves i ja no recordava res més fins a l’hospital, adonant-se en eixe moment que li faltava el telèfon mòbil i la cartera amb la seua documentació, 30 euros i la targeta bancària.

Durant les investigacions els policies van esbrinar que la targeta sostreta havia sigut utilitzada en dues estacions de servei, amb la qual s’havien realitzat dos pagaments en cadascuna, ascendint a 44 euros el total dels càrrecs.

Finalment, i després de diverses gestions van identificar als dos sospitosos que van ser localitzats i detinguts, com a presumptes autors dels delictes d’abús sexual amb penetració, furt i estafa per l’ús fraudulent de la targeta sostreta. Al segon detingut li van intervindre el telèfon mòbil de la víctima.

Els detinguts, tots dos sense antecedents, han passat a disposició judicial que va decretar presó per a un d’ells.

PublicitatJuega Limpio Orihuela