25 C
Valencia

Condemnen un home a presó per oferir droga i serveis de prostitució a un policia de València

La secció segona de l'Audiència Provincial de València ha condemnat un home a dos anys de presó per oferir mig gram de cocaïna i serveis de prostitució a un policia de paisà.

- Publicitat -AVL

La secció segona de l’Audiència Provincial de València ha condemnat un home a dos anys de presó per oferir mig gram de cocaïna i serveis de prostitució a un policia de paisà.

Així consta en la sentència, facilitada pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), en la qual el tribunal condemna este home per un delicte contra la salut pública de substàncies que causen greu dany a la salut de menor entitat. Se li fixen dos anys de presó i s’acorda suspendre-li la pena privativa de llibertat durant un període de tres anys, sempre que no cometa cap altre delicte i es mantinga a la disposició del tribunal.

Els fets es remunten a la matinada del 19 de maig del 2018, quan el condemnat es va acostar a un agent de Policia Nacional, que realitzava servici de paisà en la plaça del Tossal de València, i li va oferir entrades per a un local, servicis de prostitució i, finalment, mig gram de cocaïna per un valor de 30 euros.

La substància va arribar a traure-la de la seua butxaca i va ser confiscada pels agents, a més de 30 euros, quantitat procedent d’altres vendes efectuades.

La droga intervinguda, després de la seua anàlisi, va resultar ser 0,37 grams de cocaïna –32% de puresa– i el seu preu en el mercat il·legal ascendeix a 15,91 euros, segons arreplega la sentència.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià