Investigat un jove per traficar amb drogues en un habitatge d’Orpesa

La Guàrdia Civil ha investigat un jove de 21 anys com a suposat autor d'un delicte de tràfic de drogues en la localitat d'Orpesa.

La Guàrdia Civil ha investigat un jove de 21 anys com a suposat autor d’un delicte de tràfic de drogues en la localitat d’Orpesa, segons ha informat l’institut armat en un comunicat.

La investigació va començar en el mes d’abril com a resultat de les actuacions dutes a terme per a combatre el tràfic de substàncies estupefaents en la província, quan els agents van tindre coneixement del possible tràfic de droga en el centre històric en la població d’Orpesa.

A conseqüència de l’anterior, després d’un mes de vigilància, es va poder situar un edifici on algun dels seus habitants podrien dedicar-se al tràfic de drogues a causa del freqüent tràfic de persones que obstaculitzen i eixien del mateix, així com que en certes ocasions des d’una terrassa “llançaven” embolcalls plàstics a persones que esperaven en el carrer.

Després de situar l’habitatge concret, es va efectuar una entrada i registre degudament autoritzada en l’immoble, on es van intervenir dos embolcalls plàstics que contenien una substància de color blanc -cocaïna- amb un pes de 8 i 17 grams respectivament, així com diversos embolcalls plàstics retallats i disposats per a envasar la substància estupefaent i 110 euros en bitllets fraccionats.

D’esta forma, s’ha desmantellat un punt de venda de droga en la localitat. Les diligències instruïdes van ser remeses al Jutjat d’Instrucció en funcions de Guàrdia de Castelló.

CatalanSpanish