Desmantellats quatre punts de venda de drogues i detingudes set persones

Agents de la Policia Nacional han detingut a Sagunt a set persones, sis homes i una dona de 25 i 40 anys, d’origen espanyol a excepció d’un d’origen colombià, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. S’han desmantellat quatre punts de venda de drogues a Sagunt i Canet d’en Berenguer i s’han realitzat cinc registres en els quals s’ha intervingut; 887 grams de, pel que sembla, cocaïna, 100 grams de, pel que sembla, marihuana, 2.230 euros, útils i efectes per a la manipulació de la droga i dues pistoles de salva.

La recerca es va iniciar al desembre en tenir coneixement els policies que un home establit a Sagunt s’estaria dedicant a la venda de substàncies estupefaents en el seu domicili i voltants i que les realitzaria de forma contínua.

Durant les recerques els policies van localitzar el punt observant que la venda era contínua, a més van descobrir que aquest “treballava” de forma coordinada amb altres quatre persones que realitzaven el sovintege també a Sagunt, i un d’ells a més també a Canet d’en Berenguer.

Els investigadors van esbrinar que els sospitosos es reunien de forma habitual en un establiment de Sagunt, per a mantenir contactes entre ells, així com donar-se a conéixer a altres possibles clients. A més comptaven amb dues persones més “de confiança”.

Finalment els agents van realitzar quatre registres domiciliaris i un registre en un garatge traster en el qual es van intervenir 887 grams de, pel que sembla, cocaïna, 100 grams de, pel que sembla, marihuana, 2.230 euros, útils i efectes per a la manipulació de la droga i dues pistoles de salva.

Aquesta operació s’ha saldat amb la detenció de set persones, sis homes i una dóna com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i s’han desmantellat quatre punts negres de venda de droga.

Dels detinguts, tots amb antecedents policials, quatre han passat a disposició judicial i altres tres després de prestar declaració han sigut posats en llibertat no sense abans ser advertits de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan siguen requerits per a açò.

Publicitat