Dues persones, una d’elles menor, detingudes per un robatori amb violència a Benicarló

Els autors van sostraure un telèfon mòbil i una cartera que contenien 220 euros.

Publicitat

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció de dos homes, un d’ells menor d’edat com a suposats autors d’un delicte de robatori amb violència a Benicarló.

Tot va començar a principis del mes de Novembre de l’any actual a Benicarló, quan els Guàrdies Civils van començar les oportunes per a localitzar als agressors d’un jove que va resultar agredit per dos homes que van emprar violència per a sostraure-li els efectes personals que portava damunt, com el telèfon mòbil i la cartera contenint 220 euros.

PublicitatRovira  

Quan va ocórrer el fet diversos testimonis van donar avís immediatament als serveis d’urgència, on es van mobilitzar patrulles de la Guàrdia Civil i Policia Local que després d’efectuar un rastreig no van poder localitzar als autors, així com una ambulància que va traslladar a la víctima a un centre de Salut.

Després de nombroses gestions i unes altres d’índole més tècniques, juntament amb l’aportació de dades per part de testimonis, es va poder identificar a dos homes com els sospitosos del fet delictiu.

Per tot això es va procedir a la localització i detenció d’estos, sent un d’ells un menor d’edat i l’altre de 23 anys, com a suposats autors d’un delicte de robatori amb violència.

Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Jutjats de Vinaròs i en la Fiscalia de menors de Castelló.
L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Benicarló.

PublicitatJuega Limpio Orihuela