Durant la Setmana Santa l’AVE dispara les visites des de Madrid a Castelló

  • L’arribada de l’alta velocitat impulsada en solitari pel Partit Popular ha millorat les previsions econòmiques i la creació d’oportunitats a Castelló.
  • Barrachina: “Gràcies a la inversió del Govern del PP la província està connectada a les oportunitats”.

L’arribada de l’AVE a la província de Castelló ha permés disparar les visites des de Madrid a Castelló durant la Setmana Santa. El sector turístic ha notat ja els beneficis de l’alta velocitat i la previsió turística per a aquests dies és molt superior a la resta d’anys. No en va, l’arribada de l’AVE ha fet que es multipliquen per set les visites des de Madrid a Castelló gràcies a una inversió que el Partit Popular ha realitzat en solitari.

Tal com ha explicat el portaveu de la comissió de Foment en el Congrés dels Diputats i president del PPCSMiguel Barrachina, “l’alta velocitat ha permés multiplicar per set les visites de Madrid fins a la nostra província, igual que ja aconseguim amb l’aeroport, ara amb l’alta velocitat i les carreteres i la resta de la xarxa ferroviària que en solitari hem millorat”. Barrachina ha valorat que gràcies a les inversions que el Govern d’Espanya està realitzant en la província de Castelló, la província “queda connectada a les oportunitats de futur gràcies a l’AVE i les infraestructures útils que s’estan duent a terme des del Govern d’Espanya”.

Cal recordar que ha sigut el Govern del PP qui ha impulsat, licitat i construït el projecte mentre que el PSOE va eliminar la construcció de l’AVE a la província i a canvi, va construir la ruïna del Castor.

A més de l’èxit de l’AVE cal contemplar altres inversions com la de 434 milions d’euros per part del Ministeri de Foment en l’A7. Per al dirigent del PPCS, “la construcció dels 48 quilòmetres que separen l’aeroport de Castelló fins a La Jana serà fonamental per a vertebral l’interior de la província i la nova A7 serà una font d’oportunitats per als municipis castellonencs que milloraran la seua comunicació i per tant l’accés als serveis”.

Cal recordar que la construcció d’aquest tram d’autovia va ser un compromís que va adquirir en el seu moment el govern valencià del Partit Popular i el govern socialista de José Luis Rodríguez Zapatero. El PP va complir la seua part i va construir el tram d’autovia entre Almenara i Vilanova d’Alcolea, fins a l’aeroport, però el PSOE l’acord i no va finalitzar l’autovia. Ara, de nou, un Govern del PP serà qui faça aquestes obres, com també succeeix en l’N-232 les obres de la qual ja estan en marxa i que suposa connectar amb 40 milions d’euros la cornisa Cantàbrica amb Vinaròs.

També l’anunci de triplicar les freqüències ferroviàries entre Castelló i Vinaròs a preu de Rodalies, la plataforma per al corredor amb més de 1.000 milions d’euros o les millores en la via del tren del tram Sagunt-Segorbe-Terol, són exemples del compromís del Govern d’Espanya amb la Província.

CatalanSpanish