sábado, 20 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Les dures declaracions de Pablo Iglesias que han tensat les relacions entre Compromís i Podemos

La duresa amb la qual es va expressar ahir el líder nacional de Podemos Pablo Iglesias sobre la moció de censura ha creat un abisme entre Pablo Iglesias i Mónica Oltra. Ja que el líder de la formació morada va deixar caure que Compromís i Mónica Oltra són lliures i depenen del PSOE. Estes declaracions van ser realitzades en una entrevista feta al diari Público.

Iglesias afirma que a Compromís ignoren de què serveix una moció de censura, acusa Mónica Oltra d’estar enganxada pel PSOE, critica que les bases de Compromís no hagen votat sobre este tema i arriba a afirmar que el Bloc Nacionalista Valencià és un partit molt conservador.

El 25 de maig, la vicepresidenta del Consell va defensar la necessitat que Unidos Podemos posposara la moció de censura a Rajoy fins que Pedro Sánchez siga confirmat com a secretari general del PSOE per a «intentar, almenys, que la moció tinga viabilitat». Oltra va assenyalar que una moció de censura que no prospera és inútil, i va demanar «deixar l’ego a un costat, i anteposar l’interés general als interessos partidistes». Per la seua banda, el portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, va defensar que els dos partits estatals haurien d’asseure’s i presentar una censura amb opcions a la tardor.

Últimas noticias

Contenido relacionado