El Eco Rallye de la Comunitat Valenciana se celebrarà a Castelló els dies 16, 17 i 18 d’abril

Castelló acollirà els dies 16, 17 i 18 d'abril la celebració del huité Eco Rallye de la Comunitat Valenciana.

Castelló acollirà els dies 16, 17 i 18 d’abril la celebració del huité Eco Rallye de la Comunitat Valenciana. La prova castellonenca recupera així la data en la qual estava prevista inicialment que se celebrara l’edició d’este 2020 i que, a causa de la crisi sanitària, va haver de ser ajornada al passat mes de novembre.

El Consell Mundial de la Federació Internacional d’Automobilisme va aprovar ahir el calendari oficial 2021 del Campionat Internacional FIA d’Energies Alternatives, que estarà compost per huit proves puntuables a celebrar en set països diferents i començarà precisament a Castelló amb la disputa del Eco Rallye de la Comunitat Valenciana, que passarà d’esta forma a inaugurar la temporada internacional.

Com en anys anteriors, la prova castellonenca també tornarà a ser puntuable per al Campionat d’Espanya d’Energies Alternatives, del que encara no s’ha comunicat el calendari oficial, així com per a la Copa de la Comunitat Valenciana d’Energies Alternatives.

El Eco Rallye de la Comunitat Valenciana mantindrà en 2021 el mateix esquema general dels dos últims anys, amb tres dies de duració, i arrancarà el divendres al migdia per a finalitzar el diumenge amb la cerimònia de lliurament de premis.

Quan falten a penes quatre mesos per a la seua celebració, l’equip organitzador treballa ja en un recorregut que comptarà amb importants novetats i que tornarà a visitar una trentena de municipis de diferents comarques castellonenques.

CatalanSpanish