7:30 am - Wednesday, 27 May 2020

Un milió d’euros per a promoció i digitalització del xicotet comerç a la Comunitat Valenciana

- Publicidad -Reciplasa Vila-real

La Conselleria d'Economia Sosotenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha signat dos convenis amb Confecomerç-CV i la Unió Gremial-Federació de Gremis i Associacions del Comerç Valencià

- Publicitat -AVL
- Publicidad -Coronavirus Matriculació
- Publicidad -Escalante GVAMobilitat
- Publicidad -CastelloTributs CaixaOntinyent
- Publicidad -CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha signat una sèrie de convenis de col·laboració amb, entre altres, representants de la Confederació d’empresaris del comerç, serveis i autònoms de la Comunitat Valenciana (Confecomerç-CV) i la Unió Gremial-Federació de Gremis i Associacions del Comerç Valencià, per a col·laborar en actuacions de representació i promoció del xicotet comerç en la Comunitat Valenciana.

El conseller d’Economia ha recalcat que “des de la Generalitat pràcticament hem duplicat l’import de l’any passat destinat a les ajudes a aquestes organitzacions”. També ha destacat “la importància que té per a la Generalitat la digitalització de sector del xicotet comerç i que per això s’han incorporat als convenis acciones de comerç electrònic”.

Finalment, Rafael Climent, ha remarcat: els valors del comerç de proximitat com a agents dinamitzadors dels llocs on es localitzen mentre que, gràcies a la digitalització podran, a més, ser competitius al món global.

Confecomerç-CV, que rebrà en el marc d’aquest conveni una ajuda de 750.000 euros ha estat representat per Rafael Torres García, el seu president. Paral·lelament, la Unió Gremial-Federació de Gremis i Associacions del Comerç Valencià rebrà una ajuda de 250.000 euros i ha estat representada pel seu president, Francesc Ferrer Escrivà.

Aquests convenis entraran en vigor en el moment de la signatura i s’estendran fins al 31 de desembre de 2019. A càrrec d’aquests acords es podran finançar les activitats objecte dels mateixos des de l’1 de gener de 2019.

Amb la signatura d’aquests convenis, la Generalitat dinamitzarà l’activitat comercial i el conjunt del teixit empresarial valencià, impulsant la modernització de les estructures comercials, la incorporació de noves tecnologies, la creació d’entorns urbans atractius i adequats, la formació dels agents del sector, i la promoció de les fires, dels productes i del comerç valencià.

Tot això per a contribuir a la millora de la competitivitat de les empreses comercials i del conjunt del sistema de distribució comercial valencià, en el marc d’una economia equilibrada i responsable.

La Conselleria d’Economia Sostenible considera que tant Unió Gremial-Federació de Gremis i Associacions del Comerç Valencià com Confercomerç-CV i les seues organitzacions integrades, la Federació Alacantina de Comerç de la Petita i mitjana empresa, (FACPIME), la Federació d’Organitzacions de Comerç i Autònoms de la Província de Castelló (Covaco Castelló), la Federació d’Organitzacions de Comerç i Autònoms de la Província de València (Covaco València), i la Federació Valenciana de Comerciants de Mercats (FECOM), necessiten reforçar la seua estructura empresarial per a afrontar els canvis que s’estan produint en el sector de la distribució comercial.

Les activitats a desenvolupar mitjançant les ajudes d’aquests convenis s’aglutinen, en cinc grans àrees d’actuació: Planificació estratègica, gestió comercial, promoció conjunta i difusió de bones pràctiques en el comerç al detall a través de les noves tecnologies i nous models de negoci i de gestió del punt de venda.;

D’igual manera, inclou actuacions de comunicació, informació, imatge, promoció de productes o serveis i fidelització de la persona consumidora al comerç urbà i Actuacions de comunicació, informació, publicitat, imatge, captació de persones associades i despeses d’implantació o manteniment de sistemes telemàtics en xarxa per a la prestació de serveis a les persones associades.

També serviran per al desenvolupament d’accions específiques de formació destinades a millorar la capacitat competitiva de la petita i mitjana empresa comercial; Accions de suport i assistència tècnica en matèria de qualitat, responsabilitat social i formació especialitzada dirigides a les organitzacions i als comerços, amb independència de la seua vinculació a Confecomerç-CV i a la Unió Gremial.

De forma especial s’incidirà valors socials següents com la creació d’ocupació per a persones amb dificultats d’accés al mercat laboral. Igualtat entre dones i homes; comerç just; protecció sostenible del medi ambient i accions per al desenvolupament i l’impuls del comerç electrònic.

Assemblea Europea d’Agents Comercials a València

D’altra banda, Climent i el president del Col·legi Oficial Professional d’Agents Comercials de València, Antonio Soriano Aznar, han signat també un conveni per a col·laborar en la celebració de l’Assemblea Europea d’Agents Comercials a València, on es faciliten el debat i l’intercanvi d’experiències i coneixements amb els professionals de països de la Unió Europea.

El cost de l’ajuda és de 8.000 euros per a l’exercici 2019 i estarà destinat a lloguer o cessió d’ús de locals en què es realitzen les activitats, així com dels elements i les instal·lacions necessàries; publicacions, publicitat, promoció i material gràfic; plataforma de registre, lloc web i presència a les xarxes socials; Allotjament, desplaçament i manutenció de ponents, entre altres.

Els agents comercials constitueixen una peça clau en el sistema de distribució, fent de nexe entre l’esfera de la producció i la del consum i transmetent informació que resulta fonamental a l’hora d’abordar productes i mercats. Per a complir adequadament el seu paper, els requereixen una actualització contínua que va propiciar la seua adaptació al canvi de les tendències comercials en una economia globalitzada.

Esta publicació està disponible en : Valencià

Rovira

També te pot interessar

Últimes notícies

Sanitat incorpora 283 noves morts per Covid-19 a l’informe diari de dades, 35 en els últims 7 dies

En total s'han produït 27.117 defuncions pel nou coronavirus a Espanya i s'han notificat 236.259 casos d'infecció.

Metges d’atenció primària de la Comunitat i de tot l’estat qüestionen què passarà i com serà este servei en “l’era COVID”

El Col·legi de Metges de Castelló (COMCAS) organitza este dimecres, 27 de maig, a les 18 hores, un debat en línia sobre "Present i...

STEPV rebutja la tornada a les aules al juny dels últims cursos de cada cicle

El sindicat de treballadors de l'ensenyament del país valencià, STEPV, "rebutja" la mesura que es preveu adoptarà la conselleria d'Educació de què a...

Quatre detinguts per simular el segrest d’un pacient ingressat per un presumpte positiu per coronavirus

De forma paral·lela, els segrestadors també es van posar en contacte amb els pares i un altre germà del suposat segrestat, que es trobaven a Algèria, exigint-los el pagament d'un rescat.

Detingut a Callosa de Segura per estafar 48.000 euros en material agrícola

Detingut a Callosa de Segura per estafar 48.000 euros en material agrícola a dos empreses de Múrcia.

Esta publicació està disponible en : Valencià