Economia convoca ajudes per 31,98 milions per a la tercera fase del Pla Estratègic de la Indústria Valenciana

Estes subvencions contribuiran al creixement i consolidació de les pimes industrials de la Comunitat.

PublicitatAVL

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha convocat les ajudes anticipades, amb un pressupost inicial de 31,98 milions d’euros, per a millorar la competitivitat i sostenibilitat de les pimes industrials de la Comunitat per a l’exercici 2020, dins del marc de la tercera fase d’implantació del Pla Estratègic de la Indústria Valenciana (PEIV).

Estes ajudes estan destinades als sectors del calçat, ceràmica, metall-mecànic, tèxtil, joguet, marbre, fusta-moble i il·luminació, químic, automoció, plàstic, envasos i embalatge, paper i arts gràfiques, valorització de residus, biotecnologia, producció audiovisual i producció de videojocs.

PublicitatRovira  

D’elles podran beneficiar-se les xicotetes i mitjanes empreses privades que desenvolupen o vagen a desenvolupar a la Comunitat una activitat industrial productiva vinculada a estos sectors. L’objectiu de les subvencions és recolzar la realització d’inversions sostenibles de caràcter industrial que contribuïsquen al creixement i consolidació de pimes industrials de la Comunitat, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

La convocatòria, que s’ha publicat este divendres en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, estableix que seran subvencionables els projectes d’inversió que suposen la implantació de noves línies de producció en establiments industrials nous o que ja estiguen en producció a la Comunitat Valenciana, així com les que comporte millores o modernització de les línies de producció.

L’ajuda consistirà en una subvenció del 35% del total dels gastos subvencionables, entre ells, l’adquisició i/o millora de maquinària, aparells, i l’adquisició, costos d’implantació i posada en funcionament d’actius immaterials vinculats als processos productius.

L’import mínim subvencionable serà de 20.000 euros, excepte per al sector de la producció de videojocs, que serà de 10.000 euros. El termini per a la presentació de les sol·licituds serà des del 27 de gener fins al 27 de febrer de 2020.

Publicitat