13 C
Valencia

Economia convoca ajudes per a fomentar les empreses socials i l’economia del bé comú

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha convocat les ajudes destinades a la promoció de l’economia sostenible a la Comunitat Valenciana.

L’objectiu és el finançament d’actuacions de foment i difusió de la cultura i pràctiques de les empreses socials i de l’economia del bé comú, realitzades durant l’exercici 2018. Les ajudes previstes ascendeixen a un total de 242.000 euros.

El director general d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme, Paco Álvarez, ha explicat que “la raó de ser d’aquestes ajudes té a veure amb el que hui s’està impulsant des de la Unió Europea, que és la sostenibilitat, és a dir, buscar que les empreses tinguen en el seu comportament un equilibri financer, social i mediambiental”.

Destinació de les ajudes

- Publicitat -

Podran acollir-se a aquestes ajudes les associacions, fundacions i altres entitats i organitzacions sense lucre, que tinguen entre els seus fins a la promoció i foment dels principis vinculats a l’empresa social i / o de l’Economia del Bé Comú, xicotetes i mitjanes empreses (pimes), així com centres, instituts i en universitaris.

Es consideren subvencionables les activitats de formació, foment i difusió de la cultura i pràctiques de l’empresa social i de l’economia del Bé Comú.

- Publicitat -

També podran rebre ajudes les actuacions de pimes relatives a l’elaboració i implantació d’una memòria de sostenibilitat, que contribuïsca a mesurar, supervisar i gestionar el rendiment de les empreses i el seu impacte en la societat, permetent mesurar l’èxit ètic de l’organització i la seua contribució al bé comú, com ara el Balanç del bé comú, memòria de responsabilitat social, estat no financer o altres eines similars.

Així mateix, es poden acollir a aquesta ordre les activitats de recerca i / o formació especialitzada en matèries vinculades a l’Economia del Bé Comú i l’empresa social, dutes a terme per centres, instituts i en universitaris especialitzats.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,333FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Alcora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Amparo Navarro guanya les eleccions en la Universitat d’Alacant i es converteix en la primera rectora de la institució

La catedràtica de Dret Financer i Tributari s'ha imposat a José Vicente Cabezuelo amb un 53 per cent dels vots.

Onda estrena ‘oficialment’ Nadal amb l’encesa de llums

Dos óssos gegants han acompanyat l'alcaldessa i la regidora de festes en la màgia de l'inici d'unes celebracions que ofereixen una àmplia programació virtual i presencial amb més d'una vintena d'actes.

SAÓ guanya les eleccions al claustre de l’UJI

És la tercera vegada consecutiva que guanya els comicis electorals universitaris.

Sanitat registra 1.722 nous casos de coronavirus i 13 defuncions

Per províncies els nous casos positius són: 143 a Castelló, 520 a Alacant i 1.059 a València.

Facebook i Instagram eliminaran les ‘fake news’ contra les vacunes de la Covid-19

Algunes de les informacions que no admetran les dues xarxes socials són les afirmacions que les vacunes contenen microxips o les teories conspiratives que s’han demostrat falses, com que s’està utilitzant sense el seu consentiment poblacions específiques per a provar la seguretat de la vacuna.
- Advertisement -

: Valencià