fbpx
Dilluns,17 Juny, 2019
PublicitatSempre Teua

La Comunitat, la més endeutada en relació al PIB amb un 41,6%, encara que...

En concret, el deute públic es va situar en la Comunitat Valenciana en 46.921,9 milions d'euros, la qual cosa suposa una variació de 162,21 milions d'euros menys en comparació del trimestre anterior (-0,34%).

València i l’Agència Tributària Valenciana prorroguen el conveni de col·laboració en matèria d’embargaments

Este conveni, que s'estén fins a 2020, estableix els embargaments per multes de trànsit, ORA, sancions i altres tributs a realitzar fora del terme municipal de València

El preu de l’habitatge puja a la Comunitat Valenciana un 4,2% en el primer...

El preu de la vivenda va pujar a la Comunitat Valenciana un 4,2% en el primer trimestre en relació al mateix període de l'any anterior, per davall de la mitjana nacional que es va incrementar un 6,8%, segons l'Índex de Preus de Vivenda (IPV) de l'Institut Nacional d'Estadística (INE) publicat aquest divendres.

Labora destina 14 milions d’euros per a la contractació en entitats locals de persones...

Les subvencions s'emmarquen en el Pla Avalem Experiència, l'objectiu del qual és impulsar la inserció Laboral de persones que havien quedat excloses del mercat de treball.

La llengua valenciana, una font de generació de riquesa

Un estudi de l’IVIE demostra que les activitats relacionades amb el valencià aporten quasi el 3% de l'ocupació valenciana i el 2’1 del PIB autonòmic.
policies

Foment licita les obres de la connexió sud d’Oliva amb l’AP-7

El pressupost de licitació, per a aquest tram de 3 km, és de 28,03 milions d'euros.

Els afiliats a la Seguretat Social pugen en 14.279 persones al maig a la...

En concret, 1.560.551 afiliats a la Comunitat corresponen al règim general, seguits dels 352.090 autònoms valencians registrats fins al final del mes passat.

L’atur cau en 8.744 persones al maig a la Comunitat Valenciana fins als 356.397...

El nombre d'aturats va baixar en 8.744 aturats al maig a la Comunitat Valenciana, el tercer major descens després d'Andalusia i Catalunya, la qual cosa suposa un 2,39% menys.

El preu de la vivenda usada a la Comunitat Valenciana creix un 1,1% al...

El preu de la vivenda usada a la Comunitat Valenciana ha registrat un ascens de l'1,1% durant el mes de maig fins a situar-se en els 1.363 €/m2 de mitjana.

La firma d’hipoteques sobre vivendes baixa un 2,1% a la Comunitat Valenciana al març...

En termes mensuals, la firma d'hipoteques va caure a la Comunitat Valenciana un -12,6%, més que en el conjunt del país va retrocedir un -1%.

Pin It on Pinterest