6.3 C
Valencia

CATEGORIA

EdAlacant

Teulada Moraira continua regularitzant els llocs del funcionariat interí de l’Ajuntament

Ahir van prendre possessió del seu càrrec cinc persones per a les places de: Agent de policia, Tècnic Auxiliar de Biblioteca, Cap d'Unitat de Manteniment i dues places de Conserge-Notificador.

Teulada Moraira reforçarà la seguretat de les aules amb l’adquisició de 70 purificadors d’aire

L'Ajuntament de Teulada Moraira reforçarà la seguretat i el benestar de les aules enfront de la Covid-19 amb l'adquisició de 70 purificadors d'aire HEPA i 700 "batamantes polars".

El tancament perimetral redueix dràsticament les entrades i eixides a Alcoi

Alcoi es troba en tancament perimetral com a mesura decretada per la Generalitat Valenciana per a tractar de reduir la incidència de la Covid-19.

L’Escorxador presenta una programació amb totes les disciplines artístiques

La regidora de Cultura de l'Ajuntament d'Elx i el programador han presentat hui l'agenda cultural des de gener a abril . A més, Abel Guarinos ha anunciat que el centre cultural s'incorpora al circuit valencià.

TRAM d’Alacant modifica el servei de les línies 1 i 9 per obres de millora a Benidorm

Es recomana a les persones usuàries que s'informen dels horaris en la pàgina web, en el telèfon gratuït 900 72 04 72 o en xarxes socials.

Diputació recupera la prova ciclista “Gran Premi València”, que arranca en La Nucia

Després de 16 anys sense celebrar-se, arranca el 24 de gener des de La Nucia. Un recorregut de 150 km amb meta a València.

Tanquen dos bars a Alacant i un local d’oci a València per incomplir les mesures higienicosanitàries

La unitat adscrita de la Policia Nacional ha elevat 11 propostes de sanció a establiments d'oci que incomplien la normativa COVID i la Llei d'Espectacles.

Teulada Moraira amplia l’horari de les calefaccions en els seus centres educatius

A causa de la situació sanitària, cal tindre molt present el protocol sobre ventilació a les aules.

Compromís per Alacant reclama que s’agilite la convocatòria de la comissió dels Fons Europeus perquè el bipartit “no arribe tard”

La comissió, creada en el ple de desembre a instàncies de Compromís, debatrà sobre els projectes a presentar per als Fons Europeus de Recuperació Econòmica

El més llegit

: Valencià