València presenta la Tercera Edició de la Marxa contra el Maltractament

L'edició d'enguany tindrà lloc el pròxim 11 de novembre i té com a objectiu, des de l'àmbit de l'esport, involucrar tota la societat en la conscienciació i sensibilització contra la violència de gènere.

marxa

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha presentat a la Fundació Esportiva Municipal la tercera edició de la «Marxa contra el Maltractament» acompanyada de representants de les dos entitats solidàries que col·laboraran enguany, Alanna i Alce, amb l’objectiu d’involucrar tota la societat en la conscienciació i sensibilització contra la violència de gènere.

L’edició d’enguany tindrà lloc el pròxim 11 de novembre i té com a objectiu, des de l’àmbit de l’esport, involucrar tota la societat en la conscienciació i sensibilització contra la violència de gènere. Per donar visibilitat a esta problemàtica, ara fa tres anys es va decidir posar en marxa este esdeveniment a València.

«Quan ara fa tres anys vam crear esta marxa ho vam fer des de la perspectiva de la necessària col·laboració en la lluita contra una lacra que, entre tots, hem d’extirpar. Tres anys després i consolidat este esdeveniment esportiu, volem aconseguir la màxima complicitat de tots i totes les ciutadanes en la lluita contra la violència de gènere i ho fem utilitzant l’esport com a vehicle de vertebració”, ha declarat la regidora de l’Esport, Maite Girau.

La «III Marxa contra el Maltractament» eixirà a les 10.00 hores des del passeig de l’Albereda travessant el pont dels Flors i realitzarà un recorregut de 5,5 quilòmetres que travessarà tota la ronda interior pel carrer Colón, Xàtiva, Guillem de Castro, Blanqueries i el pont del Real per a tornar al punt d’eixida.

Les inscripcions es poden realitzar en les plantes d’esport dels centres d’El Corte Inglés. Cada inscripció té un preu de 2 euros i la recaptació íntegra anirà destinada a l’Associació Alanna, la qual treballa contra l’exclusió social i a favor de la integració i la igualtat de les dones, i a AVAF, una entitat que treballa desenvolupant programes de prevenció amb menors en risc d’exclusió social.

Al final de la marxa, estan previstes diverses activitats complementàries, com ara classes col·lectives de fitness llatí, exhibicions de diferents disciplines esportives i tallers realitzats per algunes de les associacions.

Publicitat