7.7 C
Valencia
1:05 pm - lunes, 6 abril 2020
- Publicitat -Reciplasa

Educació garantirà l’activitat formativa no presencial en coordinació amb els centres educatius

- Publicidad -

Amb l'objectiu de facilitar tota la informació sobre les instruccions en relació al COVID-19 dictades per Educació de la Generalitat, s'ha creat una web informativa per a tota la comunitat educativa.

- Publicitat -AVL
- Publicidad -Coronavirus CoronavirusDipCas Coronavirus_CS CoronavirusVLC CoronavirusBor CoronavirusAlcor CoronavirusReciplasa

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.

La Conselleria d’Educació, davant la situació de suspensió temporal de l’activitat acadèmica i formativa presencial de l’alumnat en tots els centres educatius valencians sostinguts amb fons públics des del 16 de març pel coronavirus, ha enviat a les direccions de tots els centres educatius unes instruccions garantir l’activitat formativa no presencial.

Amb l’objectiu de facilitar tota la informació sobre les instruccions en relació al COVID-19 dictades per Educació de la Generalitat, s’ha creat una web informativa per a tota la comunitat educativa (http://www.ceice.gva.es/va/covid-19) i s’han fixat “les formes més adequades d’establir una comunicació fluida amb les famílies”, ha indicat l’administració en un comunicat.

A més, s’han detallat mesures per a implementar les “formes d’interacció que es consideren més adequades per a l’alumnat, tenint en compte totes les possibilitats oferides per les TIC, a partir de les plataformes i mitjans oferits per Educació, entre els quals destaquen Mestre a Casa, Web Família i el programa ‘Aules”.

Es disposarà “en tot moment” del suport de la Inspecció d’Educació, el personal dels centres de formació, innovació i recursos educatius (CEFIRE), les direccions territorials d’Educació i les direccions generals amb competències en matèria d’educació, ha assegurat la Conselleria.

Una vegada definides les dinàmiques de treball en cada centre educatiu, la direcció del centre determinarà les tasques que s’han de desenvolupar que requerisquen presència física de part del personal i les que es poden desenvolupar a través de sistemes de treball a distància o semipresencial. En funció d’estes decisions, establirà l’horari de treball que s’ha de desenvolupar en el centre i el que es pot desenvolupar des del domicili.

La direcció dels centres, amb la col·laboració del conjunt del professorat, ha de coordinar la planificació de la programació lectiva durant el període de no assistència al centre de l’alumnat i establir el calendari de les reunions necessàries per a garantir la coherència de la resposta educativa donada pel centre en relació amb els diferents nivells i ensenyaments oferits.

També es prestarà una especial atenció a l’alumnat que s’està preparant per a les proves d’accés a la universitat (PAU). A més, els tutors i les tutores de cada grup d’alumnat, sota la supervisió de la direcció d’estudis, es responsabilitzaran de la coordinació i organització de la planificació de les tasques lectives dels seus corresponents grups que es programen per a seguir des de casa.

PRIVACITAT DE LES DADES DELS ALUMNES
La Generalitat ha destacat que totes les plataformes i ferramentes digitals de la Conselleria estan desenvolupades a partir de programari de codi obert” i que “això fa, segons subratllen experts internacionals en Internet transparent i en ètica de les dades com Manuela Battaglini, que el territori valencià siga, ara com ara, l’única regió d’Europa que protegeix la privacitat dels seus estudiants en Internet”.

Això és possible perquè les ferramentes i plataformes web que utilitzen els centres educatius públics no permeten l’accés a les dades i l’activitat de l’alumnat i, per tant, esta informació no pot ser utilitzada per cap companyia tecnològica per a confeccionar perfils de l’alumnat i comercialitzar-los.

Rovira

També te pot interessar

Coronavirus CoronavirusDipCas Coronavirus_CS CoronavirusVLC CoronavirusBor CoronavirusAlcor CoronavirusReciplasa

Últimes notícies

Menys contagis i víctimes a la Comunitat Valenciana: 150 nous casos i 24 morts en les últimes 24 hores

En total, s'han registrat 7.334 positius a la Comunitat Valenciana (d'ells 1.188 són sanitaris).

Mor Josep Maria Benet i Jornet als 79 anys

El dramaturg i guionista barceloní Josep Maria Benet i Jornet ha mort als 79 anys malalt d'Alzheimer des de 2015.

La covid-19 continua sumant morts a Castelló però dispara ja les altes a 85 ‘curats’ més

La província de Castelló suma este dilluns 85 altes de persones que ja han superat el covid-19. Es tracta de la xifra més alta de...

La policia de Xirivella irromp en una barbacoa feta en un terrat

Les tres persones sorpreses in fraganti van ser identificades i denunciades per la patrulla després d'intentar fugir.

Aldaia crea bancs d’aliments al centre urbà i al Barri del Crist

Els primers lots repartits contenien aliments de primera necessitat com a ous, llet, pasta, cereals, llegums i verdures entre altres.