20.4 C
Valencia

Educació completa les adjudicacions d’inici de curs amb prop d’un miler més de vacants

Les llistes amb les places es publicaran al llarg del matí del dimecres en la web.

- Publicitat -AVL

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport culminarà el procés d’adjudicacions de places vacants de professorat per a l’inici del nou curs 2019-2020 el 5 setembre amb l’oferta de 961 places corresponents fonamentalment a jubilacions, substitucions i excedències que s’han tramitat aquest estiu.

Les vacants es publicaran el 4 de setembre i s’adjudicaran el 5 de setembre per tal de garantir que el professorat estiga als centres educatius el 9 de setembre, quan inicia el curs l’alumnat.

Més de la meitat de les vacants, al voltant de 540, corresponen a jubilacions del professorat que s’han fet efectives durant el mes d’agost. A més, hi ha un altre centenar de vacants que són resultat de permisos de maternitat ja iniciats o per embarassos de risc o similars.

Amb més detall, un de cada dos llocs oferits pertany al cos de mestres d’Infantil i Primària: 472 places, de les quals 391 són vacants i 81 substitucions. Del cos de professors de Secundària s’ofereixen 350 llocs: 325 vacants i 25 substitucions.

De les 139 places restants, la majoria són de professorat tècnic d’FP (60 vacants), de Música i Arts Escèniques (26 vacants) i d’escoles oficials d’idiomes (24 vacants).

Cal tindre present que una vacant és una plaça per a tot el curs 2019-2020, mentre que les substitucions estan lligades a la data de reincorporació del docent que està de baixa.

La llista amb les places es publicarà al llarg del matí d’aquest dimecres 4 de setembre en la web (http://www.ceice.gva.es/va/web/rrhh-educacion/funcionarios-interinos/adjudicacion-continua). A partir d’aleshores, els i les aspirants tindran fins a les dues de la matinada del dijous 5 per a la presentació o modificació de sol·licituds de places per via telemàtica a través del web de la Conselleria.

La previsió és que el dijous, 5 de setembre, abans del migdia, es publique el resultat de les adjudicacions. Després d’aquest procés d’adjudicacions d’inici de curs, s’estima que vora 10.000 interins tindran assignada una vacant per a tot el curs.

A més, el professorat interí major de 55 anys ha pogut triar vacant en la primera convocatòria d’agost i en aquesta segona de setembre. Per tant, ha obtingut una vacant a temps complet o ha tingut opcions per a triar-ne alguna.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,795FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus a Càlig

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 7 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus al Poble Nou de Benitatxell

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat declara 2 brots de covid-19 a Vinaròs i 1 a Peníscola

Un dels brots s'ha donat en una empresa de Vinaròs.

Onda dispara els índex de contagis: 2 brots amb 27 casos

Es tracten de dos brots nombrosos que disparen la taxa de contagis de la localitat i converteix la localitat en un "punt calent" de covid-19.

438 contagiats més i 5 morts per cotonavirus des del dissabte

El nombre de persones ingressades per coronavirus es redueix un 8% en una setmana i els pacients en UCI un 6%
- Advertisement -

: Valencià