6:08 am - Sunday, 31 May 2020

Educació crea l’IES de Benassal i el CEIP Número 2 de Rafelbunyol

- Publicidad -Reciplasa

El Ple del Consell ha aprovat els decrets que regulen la creació de dos centres educatius nous en el sistema educatiu valencià, que estaran en funcionament a partir del curs 2019-2020.

Coronavirus
Escalante GVAMobilitat Matriculació
CastelloTributs CaixaOntinyent Dival
CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

El Ple del Consell ha aprovat els decrets que regulen la creació de dos centres educatius nous en el sistema educatiu valencià, que estaran en funcionament a partir del curs 2019-2020.

En el cas de Benassal, l’objecte del decret és la creació a la localitat de Benassal d’un institut d’Educació Secundària per transformació de la secció d’Educació Secundària de l’IES Alfons XIII, de Vall d’Alba.

Pel que fa a la nova escola Número 2 de Rafelbunyol, es tracta d’un nou CEIP per desglossament del CEIP Verge del Miracle de la mateixa localitat.

IES de Benassal

La reconversió de secció a IES ve donada per atendre les necessitats educatives de la zona i implantar ensenyaments de Batxillerat a Benassal. Tant el claustre de professorat del centre com el consell escolar han manifestat estar d’acord respecte a la proposta d’implantació d’ensenyaments, la qual requereix la transformació de la secció en IES, segons el que preveu l’Ordre de 31 de juliol de 1998, per la qual es regulen les seccions dels instituts d’Educació Secundària.

El nou centre estarà integrat per quatre unitats d’Educació Secundària Obligatòria i dues unitats de Batxillerat, amb una capacitat de 120 places escolars d’ESO i 60 places de Batxillerat.

D’aquesta manera, Educació de la Generalitat continua ampliant l’oferta formativa dins del Pla educatiu de desenvolupament rural, com a mesura de xoc contra el despoblament a les comarques de l’interior.

La creació del nou centre implica un augment de personal docent durant dos cursos. En el curs 2019-2020 es passarà de 15 a 17 docents, i en el curs 2020-2021 es passarà de 17 a 20 docents.

L’increment en despeses de personal i de funcionament fins l’exercici 2021 serà de 221.527,56 euros.

CEIP Número 2 de Rafelbunyol

El nou centre d’Educació Infantil i Primària respon al desglossament del CEIP Verge del Miracle, ubicat també a Rafelbunyol.

El procediment s’inicia per la necessitat d’oferir un nou punt de servei educatiu a la localitat que permeta regularitzar l’escolarització de l’alumnat i aconseguisca una millor atenció educativa per a l’alumnat.

El CEIP Número 2 de Rafelbunyol disposarà de 6 unitats d’Educació Infantil, amb 150 places escolars, i 12 unitats d’Educació Primària, amb 300 places escolars. Iniciarà les activitats el curs 2019-20, amb la posada en funcionament de les 6 unitats d’Educació Infantil i les 12 unitats de Primària, amb una plantilla de 26 docents.

El pressupost estimat en despeses de personal i de funcionament del nou centre educatiu en diferents anualitats serà de 331.219,49 euros. L’Ajuntament de Rafelbunyol assumirà la conservació, el manteniment i la vigilància de l’edifici escolar del nou centre.

D’altra banda, el CEIP Verge del Miracle oferirà 7 unitats d’Educació Infantil i 18 de Primària, amb una plantilla de 36 docents.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Guillamón pregunta a Marco “com farà per a saltar-se el Pativel, contra el qual no va al·legar, i que ara limita els negocis de...

Guillamón: “Sol·licitem que busquen immediatament una solució a un problema que és un fre importantíssim a l'activitat turística de la nostra ciutat"

Benicàssim intensifica els tractaments contra els mosquits actuant de manera diària

L'Ajuntament reitera la sol·licitud a Conselleria per a la realització de tractament aeri.

L’UJI autoritza més de 30 plans de treball per al retorn gradual de l’activitat científica d’instituts i grups d’investigació

L'UJI autoritza més de 30 plans de treball per al retorn gradual de l'activitat científica d'instituts i grups d'investigació

Tres ferits de 18 en una baralla a Torrefiel (València)

Fins al lloc es van desplaçar dos unitats del SAMU. Els serveis mèdics van atendre tres ferits, tres joves de 18 anys.

L’alcalde de Nules proposa saltar-se la llei per a pagar serveis que va contractar sense diners

Intervenció adverteix que és necessari un pressupost per a sufragar un dèficit d'1,3 milions d'euros.

Esta publicació està disponible en : Valencià