3:10 pm - Friday, 7 August 2020

Educació destina 42 milions a ‘Xarxa Llibres’ per al curs 2019-2020

- Publicidad -Reciplasa

Cal destacar que per al pròxim curs la taxa de reposició i renovació ha augmentat del 15 % al 32 %, respecte al curs anterior.

SaguntaEscena
Borriana
GVAEconomia
- Publicidad -

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha convocat les subvencions destinades a la reposició dels bancs de llibres gratuïts escolars per al curs escolar 2019-2020, segons es publica en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ per a centres de titularitat de la Generalitat (consultar ací) i centres privats-concertats (consultar aquí).

D’aquesta manera, es destinarà un total de 42.561.781 euros per a la reposició i renovació dels bancs de llibres dels centres educatius valencians sostinguts amb fons públics. Cal destacar que per al pròxim curs la taxa de reposició i renovació ha augmentat del 15 % al 32 %, respecte al curs anterior.

Els bancs de llibres de ‘Xarxa Llibres’ tenen per objectiu garantir la gratuïtat dels llibres i els materials curriculars i, al mateix temps, complir amb l’objectiu pedagògic d’involucrar l’alumnat i tota la comunitat educativa en el bon ús dels materials, amb valors com ara la solidaritat i la corresponsabilitat.

L’alumnat participant en el programa de banc de llibres no haurà de presentar cap sol·licitud per a participar en el banc de llibres 2019-2020, ja que aquesta condició es manté.

Cal recordar que en el curs 2018-2019 s’han beneficiat dels bancs de llibres de ‘Xarxa Llibres’ un total de 424.636 alumnes de centres educatius valencians; d’aquests, 51.160 alumnes de les comarques de Castelló; 220.873 de les comarques de València i 152.603 de les comarques d’Alacant.

Termini de sol·licituds

Els centres docents de titularitat de la Generalitat hauran de comunicar a la Conselleria, a través de l’aplicació ITACA, les seues necessitats en concepte de reposició i de renovació de llibres de text i material curricular per al curs 2019-2020.

Per a poder portar a terme aquesta comunicació s’habiliten dos períodes. Un període ordinari en què s’estableixen dos terminis: un, del 13 de juny al 3 de juliol de 2019, per a l’etapa d’Educació Primària i Educació Especial; i un segon, del 4 de juliol al 24 de juliol de 2019, tant per a l’etapa d’Educació Primària i Educació Especial com per a l’etapa d’Educació Secundària i Formació Professional Bàsica.

Així mateix, en el període extraordinari per a tots els estudis, hi haurà, igualment, dos terminis: un, del 25 de juliol al 30 de setembre de 2019, i d’altre, de l’1 d’octubre al 23 d’octubre de 2019, inclosos.

Termini de sol·licituds de reposició per a centres privats-concertats

La presentació de sol·licituds per part dels centres educatius privats-concertats per a la reposició de bancs de llibres es du a terme, exclusivament, de manera telemàtica a través de l’Oficina Virtual per als Centres Educatius (consultar ací).

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de 10 dies a comptar del 12 de juny de 2019.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

El Consell contracta allotjaments per a turistes que hagen de realitzar aïllament domiciliari per la Covid-19

El Ple autoritza a Turisme CV a contractar dos hotels refugi a València i Benidorm per a ús exclusiu dels turistes allotjats en la Comunitat

Investigat un home que utilitzava ceps per a la captura d’animals en Oropesa

Els guàrdies civils van saber que un gos havia quedat atrapat en un dels ceps. Va requerir assistència veterinària.

El Palmerar d’Elx s’inclourà en la Llei de protecció i promoció

D'acord amb la UNESCO, pretenen que actue de facilitador del desenvolupament sostenible i afavorisca el vincle entre la població i el seu entorn.

València suspén els actes del 9 d’Octubre i prepara opcions alternatives

Joan Ribó ha concretat que "els actes amb un gran nombre de persones com assistents no es podran realitzar com anaven fent-se tradicionalment per motius sanitaris".

Detinguda per robar els estalvis de una dona de 86 anys en el districte Exposició

La dona, de 26 anys i d'origen hondureny presumptament va sostraure 105.800 euros del domicili en el qual treballa ajudant en les tasques domèstiques.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià