26.7 C
Valencia

Educació estableix el calendari de preinscripció i matrícula del nou curs a les EOI

- Publicitat -AVL

30

El termini de sol·licitud de preinscripció romandrà obert des de les 09.00 hores del dia 2 de juliol fins a les 23.59 hores del 12 de juliol. La preinscripció serà telemàtica en la web de l’EOI.

Per a poder accedir als cursos, les persones interessades hauran d’omplir una sol·licitud telemàtica per a cada idioma que vulguen cursar, fins a un màxim de tres idiomes. Després del període de preinscripció i abans del 31 de juliol, es realitzarà un sorteig públic en cada EOI que determinarà l’ordre de matrícula, i el resultat es publicarà en la web.

Una vegada establit l’ordre de matrícula, es farà efectiva amb el pagament de les taxes. Perquè el procés de matriculació siga efectiu, una vegada fet el pagament, s’ha de lliurar la documentació a l’escola oficial d’idiomes pertinent.

Novetats per al curs 2018-19

Cal recordar que aquest curs tindrà una ampliació de l’oferta de places, d’idiomes i de nivells. Pel que fa als nous idiomes, a l’EOI de València s’inclouran com a novetat el polonés, el finés i el neerlandés; a l’EOI d’Elx, el japonés; a l’EOI d’Alacant s’impartiran el japonés i l’èuscar; a l’EOI de Castelló s’impartirà l’èuscar i a l’EOI de Torrevieja faran classes de rus.

A més, com ja es va anunciar, hi haurà 7 EOI noves i es reordenaran algunes de les seccions, segons criteris poblacionals i d’impacte socioeconòmic. Les noves escoles seran: EOI La Plana Baixa, EOI Torrent, EOI Paterna, EOI València?Quatre Carreres, EOI València?Benicalap, EOI L’Alacantí i EOI El Maestrat.

Pla integral d’aprenentatge de llengües per al professorat

Per segon any consecutiu, les EOI acullen una part del Pla integral d’aprenentatge de llengües per al professorat, per a millorar el seu nivell en anglés i en valencià, amb l’objectiu de garantir progressivament la formació en llengües del professorat. Així, podran rebre formació en idiomes de manera gratuïta en anglés i en valencià.

Atenent la demanda del curs anterior, s’ha augmentat l’oferta dels cursos de la modalitat en línia. En xifres totals, hi haurà un augment del 17 % de places en anglés.

Així, podrà optar a aquestos cursos tot el professorat en actiu, tant funcionaris de carrera com interins, dels centres educatius sostinguts amb fons públics.

Per a fer la preinscripció, el professorat podrà completar una sol·licitud telemàtica mitjançant la plataforma plataforma web i triar la modalitat de participació: cursos presencials (de 120 hores), cursos de formació complementària (de 60 hores) o cursos en línia (de 120 hores a distància).

També s’haurà de triar l’escola oficial d’idiomes on es volen fer els cursos, excepte en la modalitat de cursos en línia. El termini de preinscripció serà el mateix que l’ordinari.

El 17 de juliol es publicarà la llista d’admesos. Cada EOI establirà el període de matriculació i estarà comprés entre el 18 i el 31 de juliol.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,773FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La plaça de ‘bous al carrer’ de Vila-real, obligada a reduir l’aforament al 50% previst

Tant els aficionats com els retalladors i emboladors i emboladores que baixen a la sorra, hauran de portar mascareta i es vigilarà estrictament el compliment dels protocols de seguretat.

Nou Campanar, Ciutat Vella i Quatre Carreres són les zones de més incidència de covid-19 a València

La regidora de Cicle Integral de l'Aigua, Elisa Valía, ha presentat este matí en roda de premsa els resultats de l'anàlisi de restes de coronavirus en les aigües residuals de València.

El Consell impulsa el nou pla de Dinamització i Governança Turística de l’Associació Intermunicipal de la Plana de l’Arc

L'Associació Intermunicipal de la Plana de l'Arc la conformen els municipis de Benlloc, Cabanes, Serra d'en Galceran, Els Coves, Torre d'en Domènech, Vilafamés, Vilanova d'Alcolea i Vall d'Alba.

El Govern aconsella a la Comunitat de Madrid tancar tota la ciutat

Madrid estén les restriccions a altres 8 zones i crida a evitar moviments innecessaris en tota la comunitat.

El Consell aprova la nova denominació de l’Il·lustre Col·legi Provincial de l’Advocacia d’Alacant

L'actual Il·lustre Col·legi Provincial d'Advocats d'Alacant passa a denominar-se Il·lustre Col·legi Provincial de l'Advocacia d'Alacant.
- Advertisement -

: Valencià