16.3 C
Valencia

Educació denega una unitat d’Educació Especial a l’Alcora

La raó, segons la resolució negativa publicada al DOGV és que "les instal·lacions no s'ajusten fidelment a les reflectides en la documentació tècnica presentada davant l'administració."

- Publicitat -AVL

Segons la resolució publicada al DOGV este 24 de juliol respecte a l’autorització “d’una unitat d’Educació Especial (suport a la integració), al centre privat d’Educació Infantil ,
Primària i Secundària La Salle de l’Alcora (Castelló)”, la Generalitat ha optat per desestimar esta autorització, amb la qual cosa, de moment, sembla que este projecte d’integració no serà possible.

L’argumentari per esta decisió es basa, segons el que s’exposa, en què s’han detectat “desajustaments” entre la documentació reflectida i la realitat del centre. Quan van anar els técnics de la Conselleria d’Educació al centre educativu van comprovar que allò aportat en la documentació no s’ajustava a la realitat, la qual cosa va generar un “informe desfavorable” per part dels técnics que van visitar el centre.

DOGV-resolució-denegació-Unitat-dEducació-Especial-La-Salle-de-LAlcora
- Advertisement -

“Consta en l’expedient que realitzada visita al centre per part de la Unitat Tècnica de Construccions de la Direcció Territorial de Castelló, es comprova que les instal·lacions no s’ajusten fidelment a les reflectides en la documentació tècnica presentada davant l’administració, revisada pel Servei d’Infraestructures amb data 23 d’agost de 2019,
per la qual cosa es realitza el corresponent informe desfavorable de la Unitat Tècnica de data 8 de maig de 2020″.

La conseqüència immediata és que esta decisió deixa enlaire el projecte previst i a més ho fa en uns moments especialment complexes per l’educació i amb dificultat afegida a la població infantil que acullen les unitats d’educació especial.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,997FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

L’Oficina Pangea d’Alcalà-Alcossebre celebra una nova edició de “Aprenem a cuinar diferent”

A través d'este taller de cuina, que reuneix l'Associació de la Dona Gaspatxera amb dones de col·lectiu migrant de la localitat, es fomenta la interculturalitat.

Tres ferits en un accident de trànsit entre dos cotxes a Vinaròs

Tres persones van resultar ferits ahir en un accident de trànsit en el qual van xocar dos cotxes en Vinaròs.

Simó i Marco, enfrontats per l’IBI de PortCastelló

L'actual president de l'autoritat portuària i portaveu de l'equip de govern a l'ajuntament de Castelló fins fa dos mesos, considera que este l'augment que ha anunciat el consistori "tindrà repercussions negatives".

La Generalitat continuarà endavant amb el toc de queda malgrat la negativa del Consell Interterritorial

Puig assegura que “és necessari fer un pas més” tra augmentar els ingressos un 97% i els contagis un 45% en les últimes setmanes.

El Govern i les comunitats ajornen l’aprovació del toc de queda

Totes les comunitats, excepte Madrid i Euskadi, donen suport a les noves restriccions contra la pandèmia.
- Advertisement -

: Valencià