Educació informa de la declaració d’emergència de centres educatius afectats per la DANA

Educació destinarà a estes obres de reforç i rehabilitació un import de 4.476.809 milions d'euros.

PublicitatAVL

El Ple del Consell ha sigut informat de la Resolució de 23 d’octubre de 2019, per la qual es declaren d’emergència les obres de reforç i rehabilitació en centres educatius afectats per la DANA.

Entre els dies 11 i 14 de setembre de 2019, la Comunitat Valenciana va patir les greus conseqüències d’una DANA que ha ocasionat danys importants en les infraestructures, especialment en les ubicades a les localitats més afectades de les províncies d’Alacant i València.

PublicitatRovira  

Els desperfectes en instal·lacions i estructures patits pels centres afectats requereixen una actuació urgent una vegada atesa la necessitat immediata d’executar obres de reforç i rehabilitació per a garantir la seguretat de l’alumnat i de la resta d’usuaris.

Així, davant de la urgència d’abordar les actuacions per a pal·liar esta situació, s’ha dictat l’esmentada resolució de 23 d’octubre, per la qual es declaren d’emergència les obres de reforç i rehabilitació dels centres docents afectats.

Per a fer-ho, Educació de la Generalitat destinarà a estes obres de reforç i rehabilitació un import de 4.476.809 euros, dels quals es destinen 2.526.536 euros per a escoles i 1.950.272 euros per a instituts.

Esta actuació d’emergència se suma a la declaració d’emergència per a l’adquisició de material per a centres educatius pels efectes de la DANA que es va realitzar el mes d’octubre passat per valor de prop de 340.000 euros.

Publicitat