Educació convoca la prova per a l’obtenció del títol de Batxillerat per a majors de 20 anys

El període d'inscripció estarà obert entre el 2 i el 27 de gener de 2020 i la prova es realitzarà els pròxims dies 3 i 4 d'abril de 2020.

PublicitatAVL

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ (DOGV) la convocatòria per a l’obtenció directa del títol de Batxillerat per a persones majors de 20 anys.

La prova es realitzarà els pròxims dies 3 i 4 d’abril de 2020 a l’IES Playa de San Juan d’Alacant, a l’IES Vicent Sos Baynat de Castelló i a l’IES Luis Vives de València.

PublicitatRovira  

Estos exàmens permeten que les persones que no estiguen cursant ensenyaments de Batxillerat en règim diürn, nocturn o a distància disposen d’una convocatòria anual per a examinar-se, de manera lliure per a l’obtenció del títol de Batxillerat. Per a fer-ho, únicament han de tindre 20 anys o complir-los l’any de realització de la prova i no haver anul·lat la matrícula després del 15 de gener.

El termini per a la sol·licitud d’inscripció a la prova i per a la seua presentació presencial s’estén des del dia 2 de gener fins al dia 27 de gener de 2020, els dos inclosos i haurà de realitzar-se a la seu de la Direcció Territorial d’Educació en la qual es desitge fer la prova.

Per a més informació, enllaç al DOGV: consultar ací.