17.6 C
Valencia

Educació convoca la prova per a l’obtenció del títol de Batxillerat per a majors de 20 anys

El període d'inscripció estarà obert entre el 2 i el 27 de gener de 2020 i la prova es realitzarà els pròxims dies 3 i 4 d'abril de 2020.

- Publicitat -AVL

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ (DOGV) la convocatòria per a l’obtenció directa del títol de Batxillerat per a persones majors de 20 anys.

La prova es realitzarà els pròxims dies 3 i 4 d’abril de 2020 a l’IES Playa de San Juan d’Alacant, a l’IES Vicent Sos Baynat de Castelló i a l’IES Luis Vives de València.

Estos exàmens permeten que les persones que no estiguen cursant ensenyaments de Batxillerat en règim diürn, nocturn o a distància disposen d’una convocatòria anual per a examinar-se, de manera lliure per a l’obtenció del títol de Batxillerat. Per a fer-ho, únicament han de tindre 20 anys o complir-los l’any de realització de la prova i no haver anul·lat la matrícula després del 15 de gener.

El termini per a la sol·licitud d’inscripció a la prova i per a la seua presentació presencial s’estén des del dia 2 de gener fins al dia 27 de gener de 2020, els dos inclosos i haurà de realitzar-se a la seu de la Direcció Territorial d’Educació en la qual es desitge fer la prova.

Per a més informació, enllaç al DOGV: consultar ací.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,813FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Albocàsser suma un altre brot amb 15 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 15 positius (asimptomàtics o no)

Detectat un nou brot de coronavirus a Nules per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d'informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Sanitat registra 613 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana

Per províncies, la distribució de nous contagis és la següent: 34 a Castelló, 160 a Alacant i 419 a la província de València

El PSOE vota en contra de restablir els Rodalia a Castelló

• Els socialistes rebutgen al Senat la proposta del PP que sol·licita recuperar les freqüències davant els col·lapses que s'estan produint en Castelló

Mor Quino, el creador de Mafalda

Les històries de Mafalda s'han traduït a quinze idiomes i s'han publicat en diaris i revistes de tot el món.
- Advertisement -

: Valencià