Educació rectifica i permet l’entrada als col·legis a la terapeuta ocupacional però no a les infermeres escolars

La terapeuta va rebre l'autorització després de la reunió de Ballester amb les mares dels alumnes a diversitat funcional

Ballester: “Celebrem que torne el sentit comú a la Conselleria i esperem una segona rectificació amb les infermeres”

Després de la reunió que va mantenir ahir l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, amb els pares i mares dels alumnes amb diversitat funcional que rebien el servei de teràpia ocupacional, la direcció territorial d’Educació va rectificar i va tornar a autoritzar l’entrada de la professional als dos centres, CEIP Baltasar Rull i Mestre Caballero, en els quals atén un total de 35 alumnes amb necessitats especials.

L’empresa que presta el servei, Irela Lleuresport, va rebre ahir a la vesprada el permís perquè la terapeuta poguera tornar a accedir als col·legis. No obstant això, Educació manté el veto a les infermeres escolars.

“Celebrem que torne el sentit comú a la Conselleria però no entenem els seus criteris per a deixar entrar a la terapeuta i no a les infermeres escolars. Esperem una segona rectificació perquè totes les professionals puguen desenvolupar el seu treball, que no és un altre que cuidar dels nostres xiquets i xiquetes”, ha apuntat la primera edil.

El servei de terapeuta ocupacional és un programa implantat per la mateixa Conselleria d’Educació en 2017, qui disposa de les instal·lacions i recursos, i subvencionat per l’Ajuntament d’Onda, que finança a la terapeuta.

CatalanSpanish