Andrés Dulanto, director de ‘EFE Empresas’, fitxa per Bracken

Bracken és una companyia fundada en 2018 per Ramón Pedrosa, excorresponsal d'EFE a Hong Kong, Malàisia i Londres, i Santiago Reyna i la seua missió és la de reforçar i protegir la reputació dels seus clients, a través dels mitjans de comunicació, en els mercats financers d'interés estratègic per a ells

Moviments en l’Agencia EFE. Andrés Dulanto, actual responsable de ‘EFE Empresas’, ‘EFE Emprende’, EFE Motor i EFE RSC i director de continguts digitals del mitjà, abandona el seu lloc per a fitxar per la consultoria de comunicació financera Bracken, companyia en la qual exercirà com a director executiu de la mateixa a partir de l’11 de febrer.

Dulanto és llicenciat per la Universitat Complutense de Madrid en Ciències de la Informació, també va cursar Dret en la UNED i Communications en Montgomery College (els EUA). El periodista va començar la seua marxa en EFE en 1994 i, a excepció d’un període en el qual va ocupar el càrrec de cap de comunicació internacional de Mapfre, ha desenvolupat la major part de la seua carrera professional en l’agència de notícies, on va ser un dels principals responsables del procés de digitalització que el mitjà ha dut a terme en els últims anys.

El directiu és vocal i tresorer de la junta directiva de l’Associació de Periodistes d’Informació Econòmica (APIE), membre del comité de responsabilitat social de la Real Federació Espanyola de Futbol i de l’Associació Espanyola de Directius de Responsabilitat Social DIRSE i actualment col·labora en ‘Emprende’ (RTVE) i Cultura emprén (Intereconomía Radio).

Bracken és una companyia fundada en 2018 per Ramón Pedrosa, excorresponsal d’EFE a Hong Kong, Malàisia i Londres, i Santiago Reyna i la seua missió és la de reforçar i protegir la reputació dels seus clients, a través dels mitjans de comunicació, en els mercats financers d’interés estratègic per a ells. Per part seua, el consell assessor de la companyia està format pel financer Jesús García-Quilez, els advocats Elsa Andrés i Salvador Montejo i l’exdirectora de les Províncies María Consuelo Reyna.

Publicitat