El ‘112 Comunitat Valenciana’ reforça el seu personal un 11% en Nit de cap d’any i Any Nou

L’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències reforçarà en un 11% els torns d’operadors, coordinadors i supervisors del telèfon d’emergències “112 Comunitat Valenciana” els dies 30, 31 de desembre i 1 de gener, segons ha informat el director general de la citada Agència, José María Ángel.

Ángel ha indicat que aquest increment dels torns del personal del servei d’emergències es realitza “per garantir la seguretat dels ciutadans en uns dies en els quals s’incrementa el fet d’anar i venir de veïns pels carrers de les nostres ciutats i pobles, carreres populars, aglomeracions i, sobretot, el nombre de desplaçaments per carretera”.

En concret, durant la jornada de Nit de cap d’any el reforç de la sala d’atenció de telefonades serà del 31% en passar de 52 a 68 persones, mentre que en el dia d’Any Nou el reforç serà d’un 8% en passar de 50 a 54 persones. En total, des del divendres 29 i fins al dia 1 de gener, 235 persones entre supervisors, operadors i coordinadors vetllaran per la seguretat de valencians i visitants que utilitzen aquest servei telefònic que està operatiu les 24 hores del dia.

A més del personal previst per a aquests dies, el director general ha assenyalat que la plataforma operativa del servei “112 Comunitat Valenciana” té la capacitat de dimensionar-se en funció de les emergències que puguen tenir lloc per si calgués donar resposta a “algun esdeveniment extraordinari”.

El director general recomana a tots els ciutadans que vagen a realitzar desplaçaments per carretera que s’informen de la situació meteorològica abans d’iniciar qualsevol viatge i que extremen totes les mesures de precaució per evitar accidents de trànsit.

El telèfon “112 Comunitat Valenciana” es va posar en funcionament l’any 1999 i, des de llavors i fins a final del passat mes de novembre inclòs, s’han rebut un total de 65.365.250 telefonades, mentre que durant l’any 2017 i fins al passat mes de novembre inclòs s’han rebut 2.793.500 telefonades.

CatalanSpanish