El 9 d’Octubre es viu de manera participativa al Poble Nou de Benitatxell

El dia de tots els valencians i valencianes, el municipi s’omplirà de cultura, festa i germanor amb la implicació d’associacions i col·lectius.

PublicitatAVL

El dimecres 9 d’Octubre, la festivitat de tots els valencians i valencianes omplirà El Poble Nou de Benitatxell de cultura, festa i germanor. Associacions i col·lectius locals s’han implicat perquè la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana siga un dia gran, ple d’actes per a tots els públics concentrats en una mateixa jornada.

El matí començarà a les 10.00 hores amb una Exposició de Boixets i una tómbola a càrrec de les Ames de Casa. Mitja hora més tard, se celebrarà el taller interactiu ‘La caixa mitja fava’, que anirà acompanyat d’un contacontes.

PublicitatRovira  

Al mateix temps, l’Agrupació Musicomunicipal Santa Maria Magdalena passejarà en cercavila pel poble. A les 11.00 hores, s’inaugurarà l’Exposició de fotos de comunió (de 1950 a 1970) que ha preparat l’Associació de Veïns.

Com és tradició, no poden faltar les actuacions del grup de danses Morro Falquí, a les 12.00 hores, i de la Colla Llebetjà, que ha preparat un concert d’intercanvi amb la Colla El Falçó de Teulada a les 12.45 hores. Entremig, de 12.00 a 14.00 hores, hi ha programada una gimcana cultural sobre el 9 d’Octubre.

Per a agafar forces de cara a la vesprada, els Festers 2020 oferiran el ja tradicional dinar popular. Amb un preu de 15 euros, el menú inclou ensalada mixta, mandonguilles, arròs a banda, pastís de xocolate, café i una beguda. Els tiquets es poden adquirir divendres, dilluns o dimarts a partir de les 19:30 h al casal dels festers.

La jornada de vesprada continuarà a les 16.00 hores amb l’actuació musical a càrrec de Felipe Colomer. A les 16.30 hores hi haurà partida de pilota amistosa del Club de Pilota del Poble Nou i a les 17.00 hores, la Casa del Rocío oferirà xocolate i bambes per a berenar. Per a finalitzar l’intens dia de celebració, el Cor Parroquial tancarà la jornada amb un concert a les 18.30 hores.

“El 9 d’Octubre és un dia gran per a totes les valencianes i valencians i, com no podia ser d’altra manera, al Poble Nou de Benitatxell el celebrem de manera participativa, on les associacions del poble són les grans protagonistes. Sense dubte, serà un dia gran”, ha assenyalat el regidor de Cultura, Víctor Bisquert.