El Bloc confia en la justícia per a demostrar la falsedat de les acusacions de finançament il·legal

Mitjançant un comunicat el Bloc afirma que "En el cas que es detecte alguna actuació incorrecta s’activaran els mecanismes interns recollits als estatuts del partit i al Codi Ètic per determinar les responsabilitats polítiques i s'actuarà en conseqüència seguint el principi de tolerància zero."

El Bloc ha assenyalat que ha rebut amb “sorpresa i preocupació” les informacions sobre la investigació per part de la justícia del pressumpte finançament i·legal. Els membres de la Permanent del Blac han assenyalat que no tenen cap notificació oficial respecte a res.

En el comunicat han aclarit que esperen “que es demostre que les informacions són falses. En el cas que es detecte alguna actuació incorrecta s’activaran els mecanismes interns recollits als estatuts del partit i al Codi Ètic per determinar les responsabilitats polítiques i s’actuarà en conseqüència seguint el principi de tolerància zero. El Bloc té com a princici indefugible l¡honestedat i actuació regorosa de la nostra militancia i els nostres càrrecs públics en l’exercici de les seues funcions.”

El comunicat conclou sobre la corrupció dels últims anys que “La corrupció política ha estat una de les principals xacres que hem patit els valencians i valencianes i no permetrem que res ni ningú embrute el bon nom de la nostra organització i els milers de militants que es deixen la pell dia a dia pel nostre país i la seua gent. No tots som iguals.”

CatalàEspañol