El Bus de la Llengua de la campanya ‘Sempre teua. La teua llengua’ participa en la manifestació de l’Orgull a València

La manifestació comença a les 19 hores a la Porta de la Mar i conclou a la plaça de l'Ajuntament, i es repartiran més de 1.500 samarretes amb el lema de la campanya

El Bus de la Llengua de la campanya ‘Sempre teua. La teua llengua’ arriba a València per a completar el recorregut de la manifestació de l’Orgull LGTB+ 2019, que se celebra dissabte 29 a la ciutat de València.

La manifestació comença a les 19 hores a la Porta de la Mar i recorrerà els carrers de Colón i Xàtiva fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament, on tindrà lloc la fi de festa.

Des del començament i fins a esgotar existències, des del Bus es repartiran més de 1.500 samarretes amb el lema de la campanya per a totes les persones que s’hi acosten. A més, anirà acompanyat per una xaranga durant tot el recorregut.

Una vegada estiga a la plaça de l’Ajuntament, el Bus de la Llengua estarà estacionat entre l’edifici de Correus i el carrer Correus.

L’autobús forma part de la campanya de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, ‘Sempre teua. La teua llengua’, que es va posar en marxa el setembre de 2017. Aquesta campanya institucional té per objectiu la promoció social del valencià i està fonamentada en els principis que inspiren la política lingüística de la Generalitat, que aposta per la diversitat lingüística i la cohesió social com a valors bàsics per a l’assoliment de l’equitat lingüística.

Tota la informació de ‘Sempre teua. La teua llengua’ es pot trobar en el web consultar ací i en les xarxes socials (Twitter i Facebook) amb l’usuari: @SempreTeua.

ValenciàEspañol