domingo, 16 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El C.D. Almassora tomba al capdavanter segorbí al Pesudo en un 2-1

L’Almassora va vèncer amb dificultats però amb efectivitat a un Sogorb que arribava com a capdavanter però no va materialitzar les seues ocasions.

El partit va començar amb un dels gols més ràpids de la temporada. L’Almassora va eixir amb tot i en una bona jugada per banda, Vicent reblava amb un tret creuat al que res va poder fer Bonet. El partit no podia començar millor per als almassorencs. Des d’aqueix moment, es va viure un joc molt tècnic per part de tots dos equips. El Sogorb va mostrar la seua fusta de líder i no es va arrugar, ja que va cercar sense èxit el gol amb alguna que una altra internada.

Després del descans, la dinàmica del partit va ser canviant segons obstaculitzen els homes de refresc del Sogorb. Els visitants van començar a canalitzar més el joc i van mostrar la seua cara més ofensiva. D’aquesta forma va arribar l’empat quan restaven uns vint minuts per al final, amb el tant de Xavi Molés. Els locals aguantaven les envestides segorbines, i semblava que d’un moment a un altre s’anaven a portar el partit, però en una contra almassorenc, Andrés aconseguia retenir els tres punts en El Pesudo a cinc minuts del final.

D’aquesta forma, l’Almassora es queda 7º amb 16 punts i el Sogorb 1º amb 25 punts. La setmana que ve els almassorencs s’enfrontaran l’Alqueries i els de Sogorb rebran al Sant Pere.

Últimas noticias

Contenido relacionado