2.9 C
Valencia

El Carnestoltes de Castelló torna a omplir de llum i música el Grau

La fauna marina, l'antiga Grècia o les quadrigues romanes, van ser protagonistes de les desfilades d'este dissabte que van contar també amb el sabor 'grauer' de xurros autòctons i la presència d'astronautes i alienígenes conformant tota una acolorida festa.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -
Els nombrosos flamencs també van oferir coreografia pròpia i una original creació

Modesta però colorística i participativa, la desfilada d’enguany per Carnestoltes al Grau de Castelló de nou ha aconseguit distreure i divertir el públic però sobretot fer gaudir els participants. Si este dissabte al migdia, els protagonistes eren els més menuts, a les set de la vesprada prenien els principals carrers del districte marítim els grups participants en esta ‘Rua’ de Casrnestoltes.

Encara que amb poques sorpreses en els desfresses, però el sentit de l’humor i les coreografies d’alguns dels grups participants van arrancar més d’un somriure. Enmig dels clàssics personatges de conte, de circ, superherois i altres espècies, van destacar per exemple una nombrosa bandada de “flamencs” que amb els seus alts colls i mirades coquetes van inundar de coreografia ‘en rosa’ els carrers del Grau.

També la recreació històrica, amb Grècia i Roma com a protagonistes va tindre representació, tant a peu de carrer “per dominar els veloços cavalls de les quadrigues” com en diferents carrosses, així com la Grècia més clàssica que va portar fins i tot els Déus de l’Olimp a desfilar per Carnestoltes.

D’altra banda, i en l’apartat més festiu i protagonitzat per grups de joves, la tradicional “pesca del Pato” amb multitud d’exemplars, omplint una de les carrosses també va arrencar més d’un riure, sobre tot perquè el premi gros, ‘per 500 punts’ era un ‘satisfier’

- Publicitat -

Amb tot, la crítica va recordar que les paneroles, segueixen sent un problema, i encara que cada 50 metros resultaven exterminades i agonitzaven potes enlaire, tornaven a reviure.

Carnestoltes 2020 Grau Castelló
Alienígenes amistosos saludaven els humans

Un futur incert que, en este univers o fora del planeta terraqui, explorat per immensos astronautes, això sí, ‘made in Spain’, pot trobar-se en alienígenes amb faldes amb leds i cap ‘acogombrats’ que ‘saluden els humans’ amb enèrgica coreografia.

Carnestoltes 2020 Grau Castelló
- Publicitat -

Això sí, probablement seria millor que consultaren les pitonisses de fira, amb caseta inclosa i sense que els faltara el més mínim detall, per saber com serà el Carnestoltes del 2021.

Ah! i com no podia faltar, menció especial a la part gastronòmica, on als gofres de diferents sabors de l’inici de la desfilada, s’unia ‘el Churrero del Grau’ amb una original i aconseguida disfressa que segur que va obrir la gana a més d’un.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,626FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià