El Castell de Bétera recupera els seus vertaders orígens

Alcaldessa i regidor de Patrimoni han visitat les obres de restauració d'aquest edifici tan emblemàtic del poble.

Publicitat

L’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío al costat del regidor de Patrimoni, Ximo Gómez han visitat les obres de restauració del Castell de Bétera iniciades el mes de maig passat.

Les excavacions i troballes oposades, que inclouen restes de les èpoques romana, visigoda, o musulmana, han obligat l’equip a replantejar la idea inicial del projecte. L’objectiu principal d’aquest treball de restauració passa per recuperar el Castell de Bétera, sobretot el seu interior, i retornar a l’edificació la seua estructura original.

PublicitatRovira  

Per part seua, Verdevío ha volgut felicitar en primera persona a tot l’equip que treballa dia a dia en les instal·lacions. “Recuperar la nostra història i el nostre Castillo és el que més enyorem, per la qual cosa tinc moltes ganes de poder gaudir d’aquest meravellós patrimoni històric al costat dels veïns de Bétera”, ha comentat il·lusionada l’alcaldessa.

El regidor de Patrimoni, per part seua, ha explicat l’impactant canvi que està experimentant l’edificació: “Cada vegada que vinc a visitar les obres em porte una grata sorpresa, entrar ací em trasllada a la meua infància. Fa uns anys recorria els corredors de la biblioteca i no era conscient de la història que realment amagaven aquests murs”.

La recuperació del Castell, datat del segle VIII, és un dels projectes més rellevants per al municipi de Bétera.

PublicitatJuega Limpio Orihuela