El Castell d’Onda serà l’escenari estrela en la primera carrera d’obstacles Unbroken Race 2020

La ciutat donarà el tret d'eixida a la nova lliga OCRA España, un esdeveniment nacional memorable.

PublicitatAVL

La carrera d’obstacles Unbroken Race 2020, torna a Onda al cap d’un any sense celebració a la nostra ciutat. I ho fa, apostant pel Castell de les 300 Torres com a escenari estrela en la prova inaugural d’esta mítica carrera que cada dia enganxa a més adeptes.

La ciutat es converteix en prova inaugural de la lliga estrela d’Ocra España, la lliga més important en l’àmbit nacional. “S’espera depassar les 700 inscripcions a Onda”, ha subratllat Óscar Blázquez, gerent del Unbroken Race.

PublicitatRovira  

Així mateix, Paco Pastor, regidor de Ciutat Saludable i Sostenible ha apuntat que “és el nostre desig portar les millors competicions esportives, i si damunt els organitzadors són locals, millor que millor”.

La Unbroken Race és una carrera d’obstacles enfocada per a tota mena de corredors, siguen participants o experts de màxim nivell que vulguen posar a prova les seues capacitats físiques i el seu afany de superació en un recorregut ple d’obstacles de tota mena. “Esta competició contempla un rang d’edat molt ampli que oscil·la des dels 16 fins als 60 anys”, ha puntualitzat Blázquez.

Quant al recorregut els corredors eixiran del Pla, passant per diferents punts del centre històric fins a arribar a l’interior del Castell, on es realitzarà la penúltima prova. L’últim tram considerat com el “més dur” per Blázquez comprendrà el recorregut des dels Porxos fins a la porta de l’ajuntament d’Onda.

“Apostar per l’esport és apostar per uns valors segurs i crec que estem en un entorn privilegiat per a la pràctica de tota mena d’esports. Prova d’això, és la Primera Volta a Castelló Femenina Professional que se celebrarà a Onda, la marxa cicloturista 10 pics, el trail refugis de pedra, el trofeu Víctor Cabedo, el torneig de la ceràmica i infinitat de proves esportives que es fan cada setmana”, ha conclòs Paco Pastor.

La Unbroken Race és una carrera que es realitza al llarg de tota la geografia espanyola, però este any 4 dels esdeveniments se centren en la província de Castelló a Onda, Albacete, Orpesa, Vila-real i l’Alcora.

Finalment, Blázquez anima a tots els corredors de Castelló i voltants a participar i ha afegit: “tornem a Onda molt il·lusionats després de guanyar per segon any consecutiu la millor carrera i organització d’Espanya”.

Inscripcions Unbroken Race 2020

El termini per a inscriure’s estarà obert fins al diumenge 16 de febrer en la pàgina web oficial del Unbroken Race 2020. Els interessats a apuntar-se de manera presencial ho podran fer en el centre EntepBox a Onda i en el centre multidisciplinari Físic a Betxí.