viernes, 26 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

El Castelló buscarà l’ascens pel camí llarg

Els penals (2-3) no li van somriure al club castellonenc, que va jugar la pròrroga amb un jugador més però es va quedar sense idees en els últims minuts.

Abans del partit en La Rosaleda es va guardar un minut de silenci per les víctimes del COVID-19.

Amb un 4-2-3-1, el Logroñés va saltar al camp amb la intenció de ser fidel a l’estil que li ha portat a ser el millor líder dels quatre grups. Però els d’Óscar Cano van eixir amb el seu 4-4-2 i amb les idees molt clares. Tots dos van demostrar tindre ben estudiat al rival quan l’àrbitre va assenyalar l’inici del partit.

El Castellón va controlar els primers cinc minuts, però Álvaro Campos va haver de realitzar una gran intervenció sota pals per a evitar el gol del Logroñés en el minut sis.

Encara que Ortuño va tindre la primera ocasió clara per als orelluts poc després, el Logroñés es va fer amb la possessió i va començar a amenaçar la porteria albinegra per les bandes. Quan més perill estava causant Zelu per als de La Rioja, Lapeña va rematar un corner i va avançar al Castellón en el partit gràcies a un centre perfecte de Víctor García.

Amb el gol els orelluts van trobar més espais i van tindre més ocasions. Al disminuir la pressió i guanyar tots els duels directes, el joc va ser més fluid.

La pausa per a la hidratació va precedir les amonestacions d’Ortuño i García i els de Castelló van haver de concentrar-se en defensa per a detindre els atacs rivals. Així va acabar la primera part i va començar la segona.

Després de la represa, un joc molt ajustat va obligar al Castellón a assentar-se en el partit amb dificultat buscant l’esquena dels defenses. Juanto no va deixar de trepitjar l’àrea contrària i els castellonencs van tractar de resistir fins al final.
Una pilota al travesser va donar ales al Logroñés, que uns minuts després, a huit del final, va empatar gràcies a un penal. Quan pitjor estava el partit, Siddiki va ser expulsat al rebre una segona targeta groga i el temps reglamentari va acabar 1-1, amb el Castellón amb un home més.

La por i el cansament es va ensenyorir dels jugadors de tots dos equips i la primera part de la pròrroga no va tindre molta història. Sí que va tindre una ocasió molt clara César Díaz, que va poder anotar el gol de l’ascens a l’inici del segon temps extra. Sense idees i amb el rival tancat, el temps reglamentari va arribar a la seua fi i va començar el fatídic torn de penals.

Un major encert en els llançaments li va donar l’ascens al Logroñés pese al bon partit dels albinegres, que encara conserven opcions de pujar a segona divisió guanyant les dues eliminatòries de la setmana vinent. Jugant així encara hi ha moltes opcions.