El Castelló emprèn el viatge de l’ascens

La primera gran cita de la temporada per al Castelló es juga a Tanos enfront el CD Tropezón

148

Els jugadors i l’equip tècnic del Castelló han eixit aquest migdia de viatge cap a Tanos, Cantàbria, per a preparar el que serà el seu primer esglaó per aconseguir ascendir.

Sergio Escobar, entrenador dels ‘albinegres’, ha comparegut en roda de premsa per a valorar el moment del planter i com han preparat l’enfrontament amb el CD Tropezón, equip de Cantàbria que tan sols ha perdut 3 partits en tota la temporada regular.

“Sabem que serà una eliminatòria molt difícil i oberta. Tots dos equips tenim les mateixes opcions d’aconseguir vèncer i passar de ronda. Nosaltres ens hem preparat a consciència per aquests dos partits que ens esperen per què sabem que es tracta d’un rival que té jugadors amb experiència en categories superiors i que controlen molt bé el joc a pilota parada. Hem de ser intel·ligents i intentar evitar aquest tipus de situacions de joc”.

Escobar considera que el planter arriba a la promoció en un moment de forma òptima i que la motivació de tots els jugadors és molt alta.

“L’equip arriba en un moment de forma molt bo. Hem tractat que així fora durant els 9 mesos de competició i arribar al moment bonic de la temporada en plenes garanties físiques per a competir bé. És necessari estar al 100% per afrontar els partits més difícils de tota la temporada i aconseguir l’objectiu marcat”.

La dificultat dels rivals que esperen a l’equip ‘orellut’ és màxima. Tots i cadascun dels 72 contendents a la promoció d’ascens tenen sobrada qualitat per aconseguir el mateix comés que ara afronta el Castelló.

“El CD Tropezón és un equip molt treballat, que fan moltes coses bé i que ens obligara a estar atents als detalls, que de ben segur seran la clau del partit. Però nosaltres anem a guanyar el partit amb tot el que tenim, amb respecte pel rival però sense gens de por d’aconseguir una victòria fora de casa. Els jugadors tenen clar que és el moment de donar tot el que tenen per aquest escut i per aquest Club”.

A l’arribada a Tanos l’equip completarà la preparació del partit de diumenge amb el CD Tropezón i que serà la primera prova de foc per al Castelló en la seua lluïta per l’ascens.