domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El CD Castelló presenta a Carmona

Raúl Carmona Mena (València, 12 de novembre de 1991) mesura 1’66 metres i pesa 61 quilos, procedeix del CD Bunyol i és un home ràpid d’atac que destaca per la seua polivalència. El valencià pot actuar com a extrem o interior tan esquerre com a dret, a més de mitja punta.

Format en les categories inferiors del Bonrepòs, Alboraia i Crack’s, Carmona va tenir la seua primera experiència com a jugador amateur en la campanya 2011-12 en el Paterna CF, que llavors militava en Regional Preferent i cercava l’ascens a Tercera. La temporada següent signatura pel Xest, també de Preferent, i el seu bon fer en l’equip valencià li val per a signar pel recentment ascendit Torre Alce.

En el club d’Orriols roman durant una temporada i mitjana, rendint a un gran nivell. Precisament en un partit contra el CD Castelló, Carmona anota un dels tants gols que li fan destacar com un dels joves amb més talent de la categoria. En el mercat d’hivern de la temporada 2014-15, el Patriotes de Boyaca de la primera divisió de Colòmbia es fixa en Raúl Carmona per a reforçar el conjunt colombià durant la segona volta. En l’equip colombià disputa Lliga i Copa.

Aquesta campanya, Carmona signa pel CD Bunyol, disputant un total de 14 partits i un total de 1036 minuts, però fa unes setmanes es desvincula del conjunt valencià per a posar-se sota les ordres de Kiko Ramírez. Després d’un temps entrenant amb el primer equip albinegre, Carmona ha convençut al cos tècnic i a l’adreça esportiva per a quedar-se en Castàlia durant la resta de temporada

Últimas noticias

Contenido relacionado