viernes, 29 marzo 2024

Noticias de Castellón y provincia

El CD Castellón empata davant l’Orihuela (2-2)

El CD Castellón va sumar un punt molt valuós en la seua visita als Arcs després d'un partit en el qual els ‘orelluts’ van ser clarament superiors a l'Orihuela durant la primera part.

El CD Castellón va sumar un punt molt valuós en la seua visita als Arcs després d’un partit en el qual els ‘orelluts’ van ser clarament superiors a l’Orihuela durant la primera part.

En els primers 45 minuts els de la capital de la Plana van avisar en diverses ocasions per mediació de César Díaz, però va ser l’esquadra alacantina la que va aconseguir avançar-se després d’un ràpid contraatac que va enxampar a mitjà Castellón fora de lloc i va acabar en gol. Poc després d’avançar-se els locals va poder empatar César Díaz, tornant a ficar als albinegros en el partit.

Després del descans el conjunt ‘escorpí’ va saber anul·lar les virtuts dels d’Óscar Cano i va tornar a posar-se per davant en el marcador. Cano va donar entrada a Serra, Iñigo i Alcaina per a dotar de més recursos a l’atac, però l’Orihuela, ben plantat en el seu camp i més encara després de quedar-se amb un jugador menys amb l’expulsió de Amondarain, va saber mantindre l’avantatge. En la recta final Marc Castells va posar el 2-2 definitiu amb un gol calcat al qual va anotar fa quatre temporades amb la albinegra, sumant un punt que val el seu pes en or per a seguir líders en la taula.